Anu ja hallittu hysteria

Perhevapailla käyntiin polkaistu blogi on ehtinyt jo leikki-ikäisen ikään ja vauvavuoden ilot ja murheet on vaihdettu ruuhkavuosiin ja lapsikin on kasvanut blogin tapaan jo varsinaiseksi menijäksi.

Kavereille vauvavuoden kuulumisista lähteneessä blogissa seurataan edelleen tiivistii kolmihenkisen perheen arkea ja kiinnostuksen kohteita. Muita toistuvia teemoja ovat populaarikulttuuri, perhepyöräily sekä erilaiset käsityöt sekä askartelut. Sivuilla usein näkyy myös mielipiteitä, jotka ovat henkilökohtaisia eivätkä edusta minkään organisaation mielipiteitä.


Olen 33-vuotias helsinkiläistynyt turkulainen, joka työskentelee järjestösektorilla valmentajana ja kouluttajana. Blogi on minulle on rakas harrastus ja tuo myös perheen ohella kaivattua vastapainoa työelämälle. Koulutukseltani olen insinööri ja lisäksi olen vaimo yhdelle miehelle, äiti yhdelle pojalle sekä emäntä yhdelle maailmanvalloituksesta haaveilevalle kissalle.

Minulle tärkeitä arvoja ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Olen poliittisesti sitoutumaton, mutta viihdyn sujuvasti punavihreässä kuplassa kierrätysastioiden, polkupyörien ja kasvisvoittoisen ruokavalion ympäröimänä. Vapaa-ajallani teen käsitöitä ja uppoudun, rehellisesti sanottuna nörttihenkiseen, populaarikulttuuriin.

Saat minut kiinni sähköpostilla: hallittuhysteria (a) gmail.comEi kommentteja: