sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Baby Biossa

Käytiin koko perheen voimin elokuvissa Sellon Bio Rexin babybiossa. Oheinen kuva on lavastettu ennen leffan alkua. Perheen pienimmäinen nukkui peittoon kääräistynä puolet elokuvasta ja toisen puoliskon pyrki pahoinpitelemään äitiään kirahvipurulelullaan.

Elokuvana oli ensi-iltaan tullut The Tourist. Elokuvasta ehkä parhaiten kaiken kertoo se, että mies nukutti lasta teatterin eteistilassa vartin verran eikä silti onnistunut tippumaan kärryiltä. Elokuvan juoni oli kieltämättä aika ennalta arvattava ja suuri loppuhuipennuskin oli nähtävissä jo elokuvan alkupuoliskolla. En aidosti edes muista koska olisin viimeeksi nähnyt noin surkean elokuvan Johnny Deppiltä. Mitäköhän sekin oli miettinyt kun tuohon elokuvaan oli mennyt lupautumaan... Ehkä tuon pettymyksen tunteen aiheutti sekin, että menin elokuvaa katsomaan juurikaan mitään siitä lukematta. Tiesin tasan sen että pääparina on Johnny Depp ja Angelina Jolie ja että Angelinalla on ainakin paparazzikuvien perusteella kivoja vaatteita. Jos rehellisiä ollaan niin en vieläkään tiedä kuka elokuvan ohjasi. Jotenkin vain oletin, että tuolla pääparilla elokuvassa olisi ollut joku laatutakuu, mutta ei niin ei. Ihme aivotonta huttua.

Ymmärrän, että nuo vauvaelokuvanäytöksien elokuvat ovat yleensä valittu sen perusteella että ei juurikaan haittaa jos elokuvasta viettää vartin käytävässä ja toisen selkä valkokankaasee päin kun lappaa jälkeläisen suuhun sosetta, mutta olisi kyllä virkistävää jos välillä siellä olisi jotain mitä voisi ajatellakin. Omalla vauvanäytöskokemuksella voin vain todeta että taannoiset Social Network ja Eat Pray Love jopa olivat pätkiä joita katsoessa sai ajatella jotain. Muut tähän astiset elokuvat ovat olleet Finnkinon tarjoamia ja näillä kokemuksilla Finnkino veti myös pidemmän korren. Tuo Bio Rexin sali oli turhan pieni, tylsää oli myös se ettei paikalla ollut syöttötuolia lapsen syöttämiseen ja että leikkialue kattoi muutaman jumppamaton. Finnkinon vielä kaupallisemmin toteutettu versio, jossa on yhteistyökumppaneita enemmän palvelee kieltämättä paremmin tuollaista lapsiperhemassaa. Muuten olen kyllä vauvaelokuvanäytöksissä viihtynyt. Vielä kun lapsi ei juurikaan liiku se viihtyy hyvin sylissä torkkumassa ja minä saan laittaa aivot narikkaan. Saa nähdä kuinka kauan tätä iloa kestää. Lapsi ryömii jo. Toisaalta ainakin noissa Finnkinon näytöksissä voinee vielä tovin ostaa aikaa päästämällä lapsen mellastamaan Ikean sponsoroimaan leluhelvettiin.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!