tiistai 8. marraskuuta 2011

Kissasananparsia

Olenko ainoa ihminen, jota tökkii Tyylivarkaissa se, että Noora Shingler vei muutoskohteen asiakkaan "varkaille" omaan kotiinsa ja puhuu silti kämpän asukkaista kolmannessa persoonassa? Missähän jakossa meille promotaan Marjoja ja maskaraa? No kukapa kissan hännän nostaisi, jollei kissa itse. Oi, nyt se viittasi vielä kotiinsa termillä "aikamagee".



Sain tänään arvostelut ensimmäisestä opintojaksosta uusiin opintoihini liittyen. Yllätin itsenikin kun klikkasin verkkosivun auki ja silmiin piirtyi pullealla fontilla kirjoitettu Kiitettävä ja vielä saatteena kehut hyvästä työstä. Pituutta venyin ainakin vaaksan ja liihottelin tyytyväisenä palaveriin. Kissa elää kiitoksella, mutta niin tekee tämä toimistokalkkunakin.


Jälkeläistä kiinnostaa vanhempien omaisuus. Se kiertää iPadia kuin kissa kuumaa puuroa. Houkutus koskea on niin suuri, että näppejä ei millään malttaisi pitää erossa.


Kuvien sankari tosin steppaa tuossa kirjaimellisesti kuin kissa pistoksissa, joten taidanpa lähettää tämän ja lähteä antamaan ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!