tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ruuhkaisa päivä

Naistenlehdissä tykätään viitata meidän nykyiseen elämäntilanteeseen termillä ruuhkavuodet. Tänään meillä ainakin on vietetty ruuhkaisaa päivää. Kummasti hyvin alkanut päivä alkoi muuttua huonommaksi kun ensin OP-Pohjola muisti minua tiedolla siitä että luottokorttitietoni on ovat päätyneet vääriin käsiin ja kortti pitää sulkea. Tietenkin sellaisena viikkona kun mies lentää huomenna toiselle laidalle maata. Nyt kukkarossa on tukku seteileitä ja tuo sankari-insinööri kävi ostamassa vaimolleen ja lapselleen jääkaapin täyteen ruokaa. Uusi pankkikortti saapuu parhaimmillaan jo perjantaina, muta ilmeisesti PIN-koodia saa odottaa pahimmilaan yli pääsiäisen. Ainakin heräteostokset nyt vähenevät pariksi viikoksi.

Ja koska pelkästään siinä, että lapsi joutuu ensimmäistä kertaa kahdeksaan kuukauteen isästään eroon kahdeksi yöksi ei ole riittävästi jännitysmomenttia saimme tänään kuulla että lapsen omahoitaja on irtisanoutunut ja lopettaa työt oikeastaan välittömästi. Tuo oma hoitaja on ihana ja surettaa valtavasti että nainen lähtee. Onneksi ryhmässä on kaksi muutakin ihanaa hoitajaa, mutta pelottaa, että tuo ensimmäinen irtisanoutuminen käynnistää aallon ja meillä jää niin sanotusti luu vetäjän käteen eli eläkkeeltä töihin kaivettu lastentarhanopettaja, jonka käsityksen mukaan alle kolmivuotiaille ei päiväkodissa tarvitse tarjota mitään muuta kuin ruokaa ja päiväunet. Kaipa tuolle päiväkodille vielä pitää antaa taas se yksi mahdollisuus. Uusi hoitaja on jo palkattu, mutta meille vanhemmille ei ole mitään virallista tiedotettu.

Mitähän tässä vielä ehtii tähän päivään tapahtua. Tietenkin voisin vaikka onnistua lukitsemaan verkkopankkitunnukset, että elämä menisi oikein vaikeaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!