keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Karvan varassa

Elämäni yksi parhaita päiviä oli se kun löysin entisen kampaajani. Ihmisen joka tajusi minun hiuksiani, ihmisen joka osasi aina sotkea oikeat värit ja jonka käsottelyn jälkeen ei ikinä tarvinnut kiskos pipoa päähän. Sitten tuli se kerta kun kampaaja kertoi että tämä olisi nyt tässä. Allergia tuli väliimme ja minä pääni jouduimme tuuliajolle. Vuoden verran sinnittelin mitä erilaisempien kampaajien kanssa vanhassa paikassa ja angstasin tukkaani. Sitten törmäsin netissä linkkiin, soitin ajan ja otin hetken mielijohteesta vähän kummallisen ajan. Onneksi otin, muuten olisin nukkunut onneni ohi. Kyseinen kampaaja nimittäin lopetti tuossa tämän päivän paikassa tähän päivään ja nyt sain buukattua itselleni näppärästi ajan uuteen paikkaan. Nimittäin nyt tuntui kuin olisi tullut kotiin. Ei epämääräisiä värejä ja mikä parasta. Ei niskatukkaa.

Mikään ei syö ihmistä kuin ylipitkä niskatukka. Viimeisen kampaajan kanssa siitä väännettiin kättä. Niskahiukset kasvavat kuin citykanipopulaatio leutona talvena, mutta kampaaja intti, että pidempi tukka niskassa on vain naisellista. Ja hitot sanon minä! Tällä kertaa leikkaus tehtiin niin ettei ole väliä vaikka päässä hikoilee kypärä, uimarannalle ei tule harjaa mukaan ja muutenkaan ihminen ei tahdo viettää aikaa pelin edelssä taivutellen niskavillojaan. Oi, Noora, miten onnellinen olenkaan kun sinut löysin.

5 kommenttia:

 1. Niskatukka kasvaa ainakin puolet nopeammin kuin muu.

  Yst.terv. MacGyver

  VastaaPoista
 2. pari epämääräistä pyörrettä niskatukassa – siitä ne huonot hiuspäivät on tehty. Olen onnellisesti löytänyt oman kampaajani jo pari vuotta sitten. On se vaan niin tärkeetä!

  VastaaPoista
 3. I feel you! Mä vihaan takatukkaa. Ja miksi se aina pitää jättää niin pitkäksi. Ja edelleen se uusi oma kampaaja hakusessa...

  VastaaPoista
 4. Näin tamperelaisena en arvosta takatukkaan kohdistuvaa rasismia.

  VastaaPoista
 5. Miksi se kasvaakin aina niin nopeasti? Nim. just vedin ex temporena Ruotsissa kampaajalla turhat pois

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!