keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Nauru, laulu ja taputus


 

Se kevään ensimmäinen päivä kun voi sulloa takin laukkuun on ehkä paras aika vuodesta vaikka julkisesti tulikin juoksenneltua pitkin kaupunkia yhdistellen pilkkuja ja raitaa. Ostoslistalle menevät myös ohuemmat sukkahousut, 100 denieriä on näillä lämpötiloilla jo hivenen liioitteleva.

Tässä päivässä riitti muutenkin parhaita asioita. Pääsin nauttimaan Stella Polariksen vuorovaikutuskoulutuksesta. Aivan ihana parituntinen, joka herätti ajatuksia ja auttoi avaamaan myös muutamia klikkejä pään sisällä. Kouluttajana toiminut hurmaava Outi Mäenpää kehoitti meitä kaikkia ottamaan vuorokaudessa 20 minuuttia itselleen sekä nauramaan, laulamaan ja taputtamaan päivittäin. Siitä kuulemma aivot kiittävät. Tuollainen taaperotyyppinen lähestyminen maailmaan ei olisi kyllä yhtään pöllömpi. Tänään tuli naurettua ja taputettua, eilen vielä laulettuakin. Tänään ei ehditty kun piti pyöräillä katsomaan joko alppiruusut kukkivat ja pelata tiukka potkupalloturnaus Äidit-Taaperot pihanurmella. Seuraavaksi otan sen 20 minuuttiseni ja nappaan työmatkan aikana tulleen Trendin.

Huomenna aloitetaan sitten pojan kanssa yhteinen työmatkapyöräily kun vihdoinkin muistimme ostaa toisen kiinnikkeen minun pyörääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!