torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesän ensimmäinen

Lähipuiston kahluualtaalle oli tullut vesi ja totta kai lomalaisten piti suunnata sinne ihmettelemään maailman menoa.

Lapsen kasvun hidastumisen huomaa siitä, että viimekesäin uv-suoja uikkari mahtui edelleen päälle kun se kaapista kaivettiin. Aurinkoeleganssin täydensivät Reiman uv-suojahattu, joka ei ole kauneudella pilattu, mutta joka suojaa lasta hyvin. Varsinkin kun aurinkolasit eivät kuulu itseään kunnioittavien taaperoiden kesämuotiin. Jalassa lapsella on niin ikään Reiman valmistavat hysteerisen äiti-ihmisen parhaat kaverit: uimakengät. Nyt pysyy lapsi pystyssä vaikka vauhtia riittääkin.

Helsingin kaupungin leikkipuistoilla on kahluualtaiden lisäksi myös toinen valttikortti. Puistoruokailut. Alle 16-vuotiaille tarjolla on puoliltapäivin lounasta. Useimmiten keittoa tai jotain muuta helposti massoille valmistettavaa. Tänäänkin kattila kaavittiin pohjia myöten tyhjäksi, joten ilmainen ruoka on houkutellut paikalle muitakin kuin meidät.

Iltapäiväkin jatkettiin ulkoilmassa. Päiväkodissa järjestettiin kesäpicnic, jonne me lomalaisetkin nokkamme suunnattiin. Lämpimällä nurmikolla syömisen lisäksi keskityttiin musisointiin. Lapset olivat kevään mittaan askarreelleet viereisen pitserian tyhjistä kurkkupurkeista rumpuja ja olivat opetelleet muutamia lauluja. Pikkuiset kultakalat menivät nappiin jopa tuolta meidän pikkuihmiseltä.

1 kommentti:

  1. Voi kun ihania kesähetkiä! Meidän poitsu ei vielä kävele että ei taideta päästä kahluualtaalle tänä vuonna, mutta piknikille sentäs.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!