keskiviikko 22. elokuuta 2012

Jumala mielessä ja housut jalassa
Leggingsit ovat ehkä maailman mukavimmat vaatteet. Kuljin iloisesti trikoissa koko lapsuuteni ja syleilin ilolla uutista siitä, että ne palasivat kaupan hyllylle. Kauhulla odotan sitä hetkeä, kun ne hyllystä poistuvat. Toisaalta hätä ei ole tämän näköinen. Olenhan jo kulkenut viimeiset talvet rehellisesti kalsarihyllystä löytyneissä villahousuissa. Sen verran järkeä päästäni kuitenkin löytyy, että leggingseihin aina yhdistyy puoleen reiteen yltävä mekko tai tunika. Kotisohvaa lukuunottamatta en sporttaa ninjamuotia ja sielläkin yleensä vain estääkseni koltun tahriintumisen ruokatahroihin.

Seuraavaksi taidan mennä Lindexin nettikauppaan shoppailemaan syksyn tarpeisiin luomupuuvillaleggingsejä. Edelliset uskolliset soturit luovuttivat sisäsaumansa kohdalta jouduttuaan liian usein tekemisiin pyörän satulan kanssa. Voin kertoa, että maailmassa ei ole montaakaan epämiellyttävämpää tunnetta se, että kesken työpäivän tajuat, että pöksyjen sauma vain katoaa yltä.

Ajatus perinteisistä housuista on ahdistava. Kesällä kuljen shortseissa ja haaremihousuissa sujuvasti, mutta tavalliset suorat housut ja farkut ovat jotenkin ihan väärä vaatekappale. Mekot vaan ovat niin paljon kivempi juttu ja sukkahousut...

3 kommenttia:

Jätä ihmeessä viestiä!