tiistai 22. tammikuuta 2013

Piuhat solmussa

Kuusi vuotta reissuhommissa ja 15 samassa taloudessa miehen kanssa, joka tienasi leipänsä sovittamalla mahdollisimman tehokkaasti epäsäännöllisen kokoisia isoja esineitä pieneen epäsäännöllisen muotoiseen tilaan ovat tehneet minusta aika tehokkaan pakkaajaan. Reissaan näppärästi pari kolme yötä työreissulla pienen käsimatkatavaran kanssa. Tekniikan mukana roudaaminen tuottaa omat haasteensa, varsinkin kun kännykkä, iPad ja kamera kaikki käyttävät erilaista usb-laturia. Ongelman ratkaisuksi tuli usb-liittimellinen muuntaja ja läjä piuhoja (sekä pädin muistikorttilukija) pussukassa. Veli vielä lahjoi minut jouluna tuollaisella näppärällä kapulalla, joka on akku, jolla voi ladata minkä tahansa värkin kunhan vaan saatavilla on sopiva usb-piuha.


Näppärää eikö totta!

Nyt vaan joku tässä systeemissä pissii minun paraatini päälle. Epäilen syylliseksi joko tuota iTuotteen piuhaa tai HTC:n muuntajaa, koska nyt nuo mun piuhat ja palikat eivät vain leiki yhdessä niin, että myös pädi saisi itsensä ladattua. Pitänee nyt kotona testata kaikki mahdolliset ristiyhdistelmät ja selvittää mikä tässä mun yhtälössäni ei toimi. Kolmea erilaista laturiahan minä en ala roudaamaan. Sitten tosin olen pulassa jos viallinen osa on iTuotteen piuha. Meillä on kotona niitä enää yksi ehjä, koska jostain syystä tuo älykkäistä älykkäin suurpeto, joka meillä asuu tykkää noita syödä.

Ärsyttävintähän tässä on se, että epäilen, että ongelma voi vain olla se, että kolmen eri kännykkävalmistajan tuotteet (HTC:n muuntaja, iTuotteen-piuha ja Nokian matka-akku eivät vain leiki keskenään. Teoria ei edes olisi kovin kaukaa haettu sillä HTC:n kännykässänihän ei Nokian kuulokkeet toimi... Eli kyllä nyt insinööriä ahdistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!