maanantai 9. syyskuuta 2013

Arkiaamuna

Elämänlaatu aamuissa parantui välittömästi kun päiväkotimatka kutistui sataan metriin. Silti valitettavan usein totuus on jotain seuraavaa.


Jostain pitää tinkiä ja yleisen viihtyvyyden vuoksi se yleensä tuppaa menemään niin, että tärkeintä on saada lapsi ajoissa aamupuurolle ja äiti liukumien puitteissa töihin ja sen jälkeen valittavaksi jää joko puleerattu äiti tai se ettei kukaan itke ja huuda. Ja niinhän siinä tuppaa käymään, että vaaka painuu aina konfliktivapaan aamun puolelle ja sitten sitä töissä ollaan pitkälti sen näköisenä millaisena sieltä sängyn pohjalta on satuttu nousemaan.

Onneksi hiuslaatu on kiitollista laatua ja polkkatukka helppo pitää kuosissa. Kunhan nyt muistaa lykätä pinnin pitämään tukan pois naamalta. Kasvojen osalta tilanne pelastui sinä hetkenä kun Garnier keksi alkaa tuoda Suomeen BB-voidettaan, tosin nyt vaihdoin tuon hiljattain Terre d'ociin, joka tuntuisi olevan myös iholle. Tuurilla jopa saan ripsiväriä silmiin ja jos villiksi heittäydytään niin vähän puuteria nenään. Turhan usein tosin tuo jälkimmäinen vaihe toteutetaan työpaikan vessassa. Meikittömyys olisi muuten ihan validi ratkaisu, mutta kolmen vuoden krooninen univelka näkyy naamasta ja nyt kun tukkaa ei värjää niin hiukset, naama, kulmat ja ripset tuntuvat olevan kaikki samaa epäväriä, joten olisi kiva jos edes ne silmät jotenkin erottuisivat naamasta (tai no muutenkin kuin silmäpussien osalta). Ja mitä sitä kiertelemään. Olen turhamainen ja noilla pienillä avuilla se lopputulos on vaan katsetta kestävämpi. Tosin pakko myöntää, että kun Kaarina Suonperää kuulin käytötapoihin liittyen saatoin ihan vain protestina kulkea töissä pari viikkoa vailla meikkiä ja jätin laittamatta sukat jalkoihin.

4 kommenttia:

 1. Mä käyn suihkussa (pakko, kun on tällainen hikipeikko ja pyöräilee työmatkat) ja meikkaan töissä. En ole kylläkään ainoa, joten ei sitä onneksi katsota mitenkään pahalla.

  Ihanan lyhyt teidän päiväkotimatka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lyhyt päivähoitomatka on kyllä nykyään meidän arjen pelastaja.

   Poista
 2. Voin vain kuvitella ja kauhulla odottaa... Pitääkin googlailla noita BB-voiteita, jos löytäisin noista jonkun mun hankalalle iholle kelpaavan (= pitäis olla rasvaton).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen sanan ruuhkavuodet jotenkin käsitti aivan uudella tavalla kun alkoi pyörittää arkea kodin, työpaikan ja päiväkodin kolmiossa.

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä!