keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ai mää vai?

Blogin lukijamäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa ja sen myötä heräsin tajuamaan, että täällä taitaa käydä aika paljon väkeä, joiden kanssa emme ole ennalta tuttuja, joten ehkä olisi hyvä avata jotain perustietoja siitä kuka täällä kirjoittaa ja mistä ja miksi.

Tämä blogi on nyt varttunut jo runsaaseen kahden ja puolen vuoden ikään ja ennen Hallittua hysteriaa Varoin kiristäviä polvisukkia salasanalla suojatussa blogissa. Silloin lukijakuntaan kuuluivat lähinnä vanhat ystäväni Turusta sekä erään nettifoorumin kautta tutustumani henkilöt. Salasanalla suojattu blogi ei kuitenkaan ollut kovin keskusteleva, joten pistin tämän blogin pystyyn. Jostain syystä en tätä blogia oikein ole kehdannut mainostaa muuten kuin alkuperäisen blogin lukijoille. Sittemmin paikalle tiensä on löytänyt kyllä muutenkin tuttuja, mutta en jotenkin ole kehdannut kertoa esim. työkavereilleni tai tuttavilleni blogista.

Jostain syystä kuitenkin tykkään oksentaa semijulkisesti julkisesti elämäämme nettiin, joten ehkä näin kahden ja puolen vuoden jälkeen olisi syytä kertoa edes jotain siitä kuka minä olen ja keiden kanssa tätä hallittua hysteriaa pyöritän.

Minä olen siis Anu. 32 kertaa Auringon ympäri matkannut helsinkiläistynyt turkulainen. Koulutukseltani olen insinööri, mutta käytännössä valmistumisestani lähtien olen työskennellyt kolmannella sektorilla erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Suomeksi siis olen järjestötyöläinen, mutta en sen tarkemmin halua eritellä millaisessa järjestössä töitä paiskon. Pitkälti kuitenkin töitä teen rakkaudesta lajiin. Sitten minulla on tuo mies. Se kenet löysin Tekusta ja joka on se meidän perheen oikeita insinöörintöitä tekevä puolisko. Kolmanneksi jäseneksi perheeseen syntyi elokuussa 2010 pieni pyöreäpäinen poika ja tällä hetkellä tuntuu, että tämä on meidän perheellemme hyvä kokoonpano.

Asumme Helsingissä, 50-lukuisen lähiön 50-lukuisessa kerrostalossa. Asunto on toivekotimme ja ehkä se vielä jonain päivänä myös toiveittemme näköinen kun vihdoinkin saisimme lattialistat paikoilleen ja ikkunalaudat kunnostettua. Täällä me elämme aika perustylsää ruuhkavuosiarkea, kokataan kasvispainotteista ruokaa, luetaan kirjoja ja sarjakuvia sekä intoillaan nörttiviihteestä.

Vapaa-ajalla me pyöräillään, hengataan mökillä, jonka omistan puoliksi veljeni kanssa ja reissataan mahdollisuuksien mukaan. Säännöllisen epäsäännöllisesti minä myös poltan hihani yhteiskunnallisten aivopierujen kanssa ja siitä saa myös silloin yleensä blogi osansa. Tänne mahtuu kuitenkin myös sitä hömppää muutenkin kuin kuluttamani roskaviihteen muodossa. Olen rehellisesti sanottuna turhamainen, tykkään näteistä asioita ja tykkään myös vatvoa materiaan liittyviä kysymyksiä.

Eli tällaisella kattauksella pyörii tämä meidän hallittu hysteriamme. Kertokaa ihmeessä keitä te siellä ruudun toisella puolella olette!

 

5 kommenttia:

 1. Löysin vasta pari päivää sitten blogisi, etsiessäni lisää hyvää luettavaa ja jäin kerrasta koukkuun. Liityin siis lukijaksi. Täällä kirjoittelee blogistina vasta noviisi mutta imen muilta paljon vaikutteita ja pyrin kehittymään :) tällainen kohta 26v yhden lapsen äiti ja yhden miehen tuleva vaimo :) Harrastuksina sukkapuikkojen kilisyttely ja geokätköjen perässä samoilu.

  VastaaPoista
 2. Ja minäkin täällä luen, toinen ruuhkavuosiäiti, Turkulainen kohtalaisen tuore bloggaaja minäkin ja nautin kirpsakoista ja mukavista kirjoituksistasi kaikesta maan ja taivaan väliltä! :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin ruuhkavuosiäiti, tuttu tuolta foorumeilta vuosien (?) takaa ;). Lueskelen usein mutta puhelimella olen tosi laiska kommentoimaan :)

  - Elsie

  VastaaPoista
 4. Vau, tajusin vasta nyt, että ollaan "virtuaali tuttuja" (tai ehkä satunnaisesti törmänneitä) jo useamman vuoden takaa. Hassua.

  Ja mä tykkään erityisesti tuosta yhteiskunnalliset aivopierut -osiosta :D

  VastaaPoista
 5. Minäkin uusi lukija päädyin blogiisi jonkun seuraamani blogin kautta, en vaan enää osaa sanoa minkä. Kiinnostukseni herätti mukava kirjoitustyylisi ja jäin seuraamaan. Omassa blogissani kirjoittelen käsityöjutuista, lähinnä neulomisesta.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!