sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Eikö mikään ole pyhää?

En ole koskaan pitänyt Ben Stilleristä näyttelijänä. Ihan vaan siksi, että se sattui näyttelemään Reality Bitesissa sellaista valioluokan limanuljaskaa, joka oli myynyt sielunsa kaupallisuudelle ja se onnistui siinä niin hyvin, että sai leiman otsaansa vaikka tekikin mainiota työtä elokuvan ohjaajana. Itsehän olin suorastaan ärsyttävyyteen asti tiedostava ihmisenalku jo tuolloin ja taatusti aina kaikessa oikeassa, joten en ole sittemmin viitsinyt tarkistaa mielipidettänikään. Ja nyt voisin sanoa, että hyvä niin...

Stiller nimittäin on nyt mennyt sörkkimään jotain tosi pyhää. Reality Bitesia nimittäin.

Eli koska ilmeisesti 2010 luvulla ainoastaan Euroopassa onnistutaan tekemään innostavaa tv-viihdettä on rapakon toisella puolella todettu, että mitä sitä suotta keksimään pyörää uusiksi ja sarjoiksi voidaan tehdä uusintaversioita eurooppalaisista sarjoista tai lämmittää jotain joka joskus tehtiin hyvin. Ja nyt sitten Stillerin tuotanto lämmittää Reality Bitesin.

Ainoa positiivinen uutinen on se, että sarja sijoittuu edelleen 90-luvulle eli parhaimmillaan se voi olla nostalgista teinimuistelua, mutta koska roolituksia ei ole julkaistu niin kiristelen hampaitani. Se ainoa ja alkuperäinen oli kuitenkin se iso juttu aikanaan ja niitä saapaita ei aivan äkkiä täytetä.

 

1 kommentti:

  1. Mä olen ollut hiukan liian nuori (11-vee), enkä tarpeeksi varhaiskypsä, että olisin ymmärtänyt Reality Bitesin hienouden sen ilmestyessä. Nyt voisi kyllä olla nostalgiamielessä mielenkiintoista katsoa se. Noin yleisesti mua hiukan ahdistaa ja ärsyttää 90-luvun nostalgisointi. Siis eihän siitä ole kuin vajaa kymmenen vuotta!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!