keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Silkkaa taikuutta

Tunnettu tosiasia on se, että jos kissallamme vain olisi peukalot se hallitsisi maailmaa. Pinsettiotteen puuttuessa kissa on kuitenkin määrätietoisesti pyrkinyt ottamaan tämän perheen märäysvaltansa alle. Ensimmäinen askel tässä on ollut kaikkien taloudessa majailevien tietokoneiden laturipiuhojen pureskelu toimintakyvyttömäksi. Tai sitten iFirmassa kuorrutetaan laturipiuhat kissanmintulla.

Viikonlopun Verkkokauppavisiitillä tähänkin ongelmaan löytyi ratkaisu. Sugru lupaa verkkosivuillaan yksitoista hyvää ja kaksitoista kaunista ja ainakin noiden kissan pureskelemien piuhojen kohdalla tuo ainakin toimi oikein mainiosti. Seuraavaksi testaan tuota ihmeainetta lapsen osumaa saaneisiin pikkuautoihin.

Testailuaikaa nimittäin järjestyi valitettavasti useampia tunteja tähän keskelle viikkoa. Matkalla Tampereelle sain soiton jo ennen Tikkurilaa, että lapsiparalla oli vatsa ihan sekaisin. Pöpö näyttäisi olleen lapsella alle 24 tunnin mallia ja kotiutuessani tyyppi kiipeili jo seinille tuttuun tapaan. Päiväkotiin ei kuitenkaan vielä ole asiaa, vaan pidetään tyyppi karanteenissa vielä keskiviikon yli. Niin ja tankataan maitohappobakteereita. Meillä muilla perheenjäsenillä ei ole mitään halua mokomaan ruttoon. Tosin omalla tuurillani tauti iskee päälle sopivasti viikonloppuun kun olisi minun tämän sesongin ainoat pikkujoulut.

 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Meilläkin kissa rakastaa pureskella johtoja enkä ole kuullutkaan tuollaisesta fiksausmahdollisuudesta :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!