maanantai 20. tammikuuta 2014

Fantasia

Finkkarin hinnoilla elokuvissa käyminen alkaa olla aika tyyris harrastus. Varsinkin jos pitäisi ostaa koko kolmikolle liput saa olla kukkaronnyörit ihan kunnolla leviänä. Onneksi Helsingistä löytyy mainio tapa ylläpitää perheen elokuvaharrastusta ja samalla myös kasvattaa yleissivistystä. Kansallinen audiovisuaalinen instuutti nimittäin tarjoilee sunnuntai-iltapäivien iloksi Disney-klassikoita. Eilen vuorossa oli Fantasia.

Poika odotti ennalta Mikki Hiiri-episodia, mutta lopulta tyyppi istui aika huumaantuneena koko kaksituntisen (Olympoksen aikana tosin piti päästä pissalle). Musiikki ja animaatiot saivat kyllä aikaan satumaisen tunnelman ja lopulta leffakeikka päättyi tällä kertaa katkeriin kyyneliin kun sen olisi pitänyt jatkua vielä pitkään.

Näytökset ovat todella suosittuja. Viikkoa aikaisemmin jäimme Lumikin näytöksestä rannalle ja nyt vahingosta viisastuneena ostimme liput etukäteen netistä. Varoituksen sanana myös se, että elokuvateatterissa on tosi vähän vessoja joten kannattaa piipahtaa vaikka Kampin hoitohuoneessa ennen teatterille tuloa. Vanhan teatterin pehmeät penkit olivat koko perheestä kotoisat ja oli ihana pitkästä aikaa nähdä elokuva filmiltä kaikkine ratinoineen ja rätinöineen.

Uskallan jo nyt sanoa, että me mennään toistekin tuonne leffaan.

Kuvat: Disney

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!