perjantai 17. tammikuuta 2014

Legohulluus

Vuoden alku toi kauppoihin jotain mitä meidän perheessä on odotettu kieli pitkällä. Legon kevät 2014 -kuvaston. Nappasimme niitä kaksi, jotta vanhemmatkin saivat lukea ja suuntasimme Spageteriaan ruokailemaan. Kolme varttia myöhemmin perheen miesten navat olivat täynnä ihanaa spagetti ja minun mahani kohtuullisesti täytetty äärettömän mauttomalla jokirapuceasarilla. Ja lisäksi olimme mielikuvashoppailleet Legoja oikein olan takaa.Vuoden alku toi kauppoihin jotain mitä meidän perheessä on odotettu kieli pitkällä. Legon kevät 2014 -kuvaston. Nappasimme niitä kaksi, jotta vanhemmatkin saivat lukea ja suuntasimme Spageteriaan ruokailemaan. Kolme varttia myöhemmin perheen miesten navat olivat täynnä ihanaa spagetti ja minun mahani kohtuullisesti täytetty äärettömän mauttomalla jokirapuceasarilla. Ja lisäksi olimme mielikuvashoppailleet Legoja oikein olan takaa.

Poika iski ensimmäisenä silmänsä Duplojen ihaniin uusiin ruokasetteihin. Meiltä löytyy jo ennalta kakkupalat, joten nämä sopisivat kyllä hyvin jonon jatkoksi pojan leikkikeittiöön vaikka noin muuten Duplojen aika alkaakin olla jo ohi. Duplon uutuuksista omaa silmää miellytti myös aivan pienemmille suunnattu laivasetti, jonka pieni punainen paati tuo mieleen sen ainoan Duplopaketin joka minulla pienenä oli.

Koko perhettä innosti valtavasti Lego Movien setit ja Legon omaa brändiä olevina näillä on mukavan kilpailukykyinen hinta verrattuna esim. Turtles-setteihin. Uskallan melkein jo sanoa, että jotain noista Movie-seteistä meille ostetaan. Joko äidille tai pojalle... Varsinkin tuo pinkki on kaikessa absurdiudessaan aivan mahtava ja Roskasilppuri taas vetosi poikaan. Uutuutena pikkulego-osastolle tulee myös maaliskuussa Disney-prinsessat. Itse olen vähän allerginen noille tyttölegoille Friendsien hengessä, mutta nämä setit näyttivät kautta linjan mainiolta ja poika ihastui Tuhkimon linnaan. Tosin poikaa vähän arvelutti se, että voivatko pojat leikkiä näillä vai onko ne vain tytöille. Kova veto Friendseillä kuitenkin on ja poikaa selvästi vetävät puoleensa myös Friendsien keräilyeläimet sekä isommista seteistä leipomo ja delfiiniseikkailualus.

Ihana uutuus on myös uusi Junior-sarja. Vanhojen pinkin ja sinisen salkun tilalle on tullut uudet salkut ja pari muuta peruspakettia ja myös vähän houkuttelevampia settejä. Lapsen mielestä varsinkin tuo Batman-setti ja hevostallijutut näyttivät hyvältä. Niin ja lopulta poika olisi myös halunnut myös suurimman osan Chimoista, Cityn Legoista, Star Warseista ja jopa tekniikkalegoistakin. Eli ei varmaan tarvitse miettiä enää mitä jatkossa tuolle lapselle kannattaa ostaa lahjaksi. Legojen paras puoli on myös se, että paketteja löytyy monessa eri hintaluokassa. Viitosella tai kympillä saa jo kivoja pieniä settejä ja itse ainakin kuulun siihen koulukuntaan, että Legoissa ei edes tuplat haittaa kun palikoista saa rakennettua niin paljon muutakin kuin vain alkuperäisen idean.

Kuvat: Lego

 

5 kommenttia:

 1. Sama hulluus täällä. Tosin itse en pahemmin välitä Legoista, vaikka kuvaston aina selaankin, mutta mies jaksaa rakentaa poikien kanssa vaikka kuinka ja Legot ovat lahjoista parhaimpia. Suurimmat hitit ovat olleet Chima ja Ninjago, mutta mikä tahansa kelpaa erinomaisesti pojille. Nuo Duplon uudet ruoat ovat tosi herkkuja, harmi että niiden aika on tässä huushollissa ohitse. Kuopus ei oikein koskaan innostunut Duploista, kun piti päästä isoveljen tavoin Legoihin käsiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin pohdittiin, että taitaa olla Duplojen aika ohi ja pakataan ne kaikki yhteen isoon laatikkoon ja viedään mökille. Siellä ne saavat kuitenkin pidempää käyttöikää kun harvemmin leikittynä pääsevät paremmin esille.

   Poista
 2. Muhun vetoaa myös heti ensimmäisenä nuo ruokapalikat. Täytyyköhän hankkia tuollaisia sillä verukkeella, että lapsivieraille on jotain tekemistä :)

  VastaaPoista
 3. Sama hulluus on iskenyt meihinkin. :) Pikkulegoja on nyt ollut syksystä asti leikeissä, ja nimpparilahjaksi poika saa pitkään kinuamansa Star Wars-legopaketin.

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!