maanantai 6. tammikuuta 2014

OOTD

Kun antaa kolmevuotiaalle vapaat kädet vaatevalinnassa on lopputulos usein myös sen näköinen.

Sukkahousut: H&M, Jääkarhupaita: Småfolk, Viittateeppari: Lindex, Kynsikkäät: H&M

Ja miksi tällainen asu? No tietenkin siksi, että Puu fu Tom koki viikonloppuna renesanssin eräällä perheen metrin mittaisella jäsenellä.

Liiketaikuus upposi lapseen jälleen kerran. Kummasti tuossa tyypissä riittää virtaa vaikka aikaisemmin päivällä olimme tehneet viikon ruokaostoksien hakureissun vanhempien kävellessä ja pojan potkupyöräillessä. Harvemmin sitä on potkupyörää kaivettu tammikuussa pois talviteloilta, mutta nyt sekin tuli tehtyä. Toivottavasti säätiedote pitää nyt paikkaansa ja ensi viikonloppuna saadaan lunta myös etelään. Uusi toppahaalarikin odottaa eteisen kaapissa jo käyttäjäänsä.

 

2 kommenttia:

  1. Hieno asuhan tuo onkin. On näköjään poikaan tarttunut kanssa tuo, mitä itsekin mainitset tuossa omassa kuvauksessa. Poikakin tykkää näköjään käyttää sukkahousuja, kun kerran itse valitsemaansa asuunkin ne laittaa. Lähellä vaan on se aika, kun isommat pojat kertoo, ettei pojat käytä sukkahousuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkahousuthan on oleellinen osa supersankarivarustusta. Saa tosiaan nähdä, koska päiväkodista kerrotaan elämän totuuksia. Tosin epäilen, että vielä lapselle ei kannata myöskään ostaa pitkiä kalsareita, koska se kuitenkin syleilisi sisäistä hipsteriään ja käyttäisi niitä päälihousuina...

      Poista

Jätä ihmeessä viestiä!