torstai 16. tammikuuta 2014

Pakkastaidetta

Tänään ei aamu alkanut niin ruusuisissa tunnelmissa. Jälkeläistä itketti ja kaikki eteni niin takkuisesti, että onnistuin varmaan narskuttamaan puolet poskihampaistani pois siinä hampaita kiristellessäni. Onneksi tälläkin kertaa suunta oli nousujohteinen ja päivä alkoi näyttää jo heti paljon paremmalta kun päiväkodin portaista löytyi jäätaidetta.

Eli ei kuin vaan jäädyttelemään värjättyjä vesiä ja koristelemaan takapihat kauniiksi, jos pihan satutte omistamaan (vink, vink Carita!). Me taidetaan tyytyä ihailemaan vaan näitä kaiteeseen laitettuja koristeita. Vaikka haaveilin jo koristelevani tuon taloyhtiön pihapusikon hiekkamuotteihin jäädytetyillä koristeilla. Mutta ihanaa, että ne päiväkodissa jaksavat lasten kanssa kaunistaa ympäristöä.

Ympäristötaide auttoi onneksi niin jälkeläistä kuin vanhemaakin unohtamaan itkut ja hampaidenkiristelyt ja sekä äidillä että pojalla taisi lopulta olla hyvä päivä. Poika oli kuulemma askarrellut pupua ja äiti sai vedettyä viimeisetkin to do-listalla roikkuneet työtehtävät pois alta ja sen kunniaksi huomenna taitaa olla sekä äidillä ettö pojalla vähän tavallisesta lyhempi päivä niin töissä kuin päiväkodissa.

 

1 kommentti:

Jätä ihmeessä viestiä!