tiistai 14. tammikuuta 2014

Vuoden sketsihahmo

Putouksen sketsihahmokilpailun ohella meillä saadaan nauttia myös muusta korkealaatuisesti kotimaisesta huumoriviihteestä.

Meillä esiintyy illasta toiseen mitä oudompia hahmoja. Tänään tutustuimme Tarkastaja Nakkiin, joka hoki joka välissä olevansa Tarkastaja Nakki ja kävi tökkimässä muita perheenjäseniä kylmällä kalkkunanakilla. Tarkastaja Nakkia ja hänen hengenheimolaisiaan tosin tuntuu vaivaavan sama ongelma kuin Aku Hirviniemenkin hahmoja. Niillä kaikilla on samat maneerit ja vain nimet sekä hokemat vaihtuvat.

Sketsihahmojen lisäksi saamme nauttia stand up -komiikasta. Yleensä mahdollisimman alapääorientoituneesta ja tilanteeseen sopimattomasta, mutta se taitaa kuulua noiden kolmevuotiaiden huumoriveikkojen toimenkuvaan.

Huumorintajun kehittymisen seuraaminen on ollut kirjaimellisesti hauskimmista asioista vanhemmuudessa. Kun pysähtyy tutkimaan sitä mikä lasta huvittaa saa itsekin nauraa enemmän. Ja tulee myös huomanneeksi, että ehkä sitä ei kannattaisi ottaa itseään niin vakavasti mitä turhan usein tulee tehtyä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!