keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Nenäkannu ja Notebook

Virus tuli, näki ja lopulta voitti vaikka sinnikkäästi yritin käydä töissä niiskuttamassa (anteeksi työkaverit). Nyt sitä on sitten pakko ottaa hieman hitaammin.


Nenäkannu ja Notebook sekä villasukat ja velourpöksyt ovat tämän päivän voittoisat parit.

Nenäkannun kanssa tosin saan aina kipattua suolavedet nieluuni kun en vain tajua miten sitä päätä pitäisi kenottaa. Tästäkin muuten löytyi Youtubesta videoita ja joku on myös tehnyt vuoden bisnesidean keksiessään että voi myydä yksittäispakattuja suolapusseja nenähuuhtelijoille. No, ehkä minä tästä vielä jyvälle pääsen. Ja ehkä pääsen myös joskus vielä sisälle siihen miksi Notebook on maineensa kerännyt. Olihan se ihan symppis, mutta ei se nyt jalkoja pyyhkinyt alta. Onneksi sentään maailman härskeimmän väriset villasukat ja velourpöksyt eivät petä potijaa ja Netflixistäkin sai pyörimään Kultahatun.

2 kommenttia:

 1. Mä en jaksanut katsoa sitä Notebookia loppuun (olin odottanut koko viikon kun se on niin hypetetty) - pitää varmaan jostain lukea juoni niin näen osuiko omat arvaukset oikeaan. Major dissapointment.
  Ja get better soon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sun arvaukset liittyivät dementoituneeseen mummellin ja tarinaa lukeneen miehen henkilöllisyyksiin niin todennäköisesti osuit oikeaan. Tai itse aika varhaisessa vaiheessa osasin asetella tarinan kaaren paikoilleen. Ihan söpöhän tuo tarina oli, mutta ei oikein toimi ihmiselle, joka suunnilleen yhtä romanttinen kuin vasemman jalan kumisaapas.

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä!