lauantai 1. marraskuuta 2014

Muoti ennen merkitystä

Yleensä suhtaudun muotiin terveellä uteliaisuudella. Uusista mallistoista voi löytää mielenkiintoista inspiraatiota ja ketjuliikkeiden suunnittelijayhteistyöt ovat yleensä olleet hyvinkin mainioita. Mutta ilmeisesti myös löytyy sitten se poikkeus joka vahvistaa säännön. Tai ainakaan en nyt ihan kutsuisi tätä seuraavaa luomusta kovin eksklusiiviseksi.


Kuva: H&M

Vai olenko minä nyt tipahtanut ihan kelkasta kun omaan silmääni tuo näyttää kyllä kovin pilkkijakkaralta ja vastaavia löytyy varmaankin noin jokaisen kalastusta harrastavan keski-ikäisen miehen autotallista?

Toki tuo avaa myös mielenkiintoisia sovellusmahdollisuuksia. Siinä missä ystäväni 20 vuotta sitten käytti isäpuolensa flanelipaitaa voisiki nyt sitten kävellä appiukon autotalliin hakemaan itselleen eksklusiivista veskaa jäljittelevää jakkarareppua. Tai toimii se toisinpäinkin. Eli siinä missä äitini aikanaan siirsi niin minun R-Colectionin anorakin, Fruit of the Loomin hupparin kuin Adidaksen tuulitakinkin marjastusvaatteiksi niin jatkossa muodikas iskä lähtee pilkille tyttärensä hylkäämän pilkkijakkaran kanssa. Siis edellyttäen tietenkin, että tuo jakkara kestäisi jopa sen että sen päälle istutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!