maanantai 23. helmikuuta 2015

Äkkilähtö tropiikkiin

Eilinen loskakeli ei houkutellut ulkoilemaan, mutta jonnekin liikkeelle piti päästä. Bongasin Sealifen sivuilta tiedon tarjoushintaisista kausareista ja päivän ohjelma olikin sillä selvä.


Uusittu näyttely oli hienoa katsottavaa ja Sealife-vierailuilla huomaa hyvin miten valtavasti Oktonauttien katsominen on lapsen kalatietämystä kasvattanut. Meitä vanhempia vähän häiritsi se, että uudella puolella osassa akvaarioita oli luvattoman huonosti kerrottu kalojen nimiä. Olisimme niin halunneet tietää, että oliko yhdessä tankissa näytillä Luigi Oktonauttien siitä jaksosta, jossa Kwazii ja Pesoo jäävät jumiin rannalle, mutta nyt jäi tuo selvittämättä koska tietoa ei ollut tarjolla.

Kausikorttitarjous on voimassa vielä kuun loppuun ja näillä hinnoilla kortti maksaa itsensä takaisin kahdella reissulla. Tähän tarjoukseen kannattaa siis tarttua jos teillä tykätään kaloista yhtä paljon mitä meillä.

2 kommenttia:

  1. Wau, upeita noi meduusat! Kerran sellaisia pieniä oli Rauman rannikolla valtavasti ja tuijotin niitten liikehdintää tuntitolkulla. Se oli ihan meditatiivista touhua :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!