perjantai 27. maaliskuuta 2015

Masokistien matka Saksanmaalle

Ilmeisesti meitä miehen kanssa vaivaa joku omituisen masokismin muoto. Teimme tietoisen ratkaisun ostaa menoliput aamuseiskan koneeseen. Eli nääpiö jouduttiin repimään sängystä ylös vähän ennen puoli viittä ja kun lentokaan ei liian kauan kestä niin olimme jättämässä matkalaukkuja säilytykseen jo puoli kymmeneltä paikallista aikaa. Respan setä vielä iloisesti kertoi, että päästään huoneeseen jo heti iltapäiväkolmelta ja samaan aikaan aulan nojatuolista kuului vaade päästä nukkumaan.

Onneksi hotellin läheltä löytyi eläintarha, josta sai vuokrata kärryjä. Eikä edes saatu jatkuvaa sadetta niskaan kuten ennuste oli lupaillut.

Itseasiassa tuo eläintarha oli täydellinen ratkaisu tähän väliin. Lapselle päivästä olisi tullut muuten tolkuttoman pitkä ja lapsen nukkuessa istuimme suurimman osan ajasta kahvittelemassa miehen kanssa eli saimme itsekin kaivatun hengähdystauon. Muutenhan tuolla mentiin lapsen ehdoilla ja nyt näimme kun simpanssi, virtahepo ja sarvikuono pissaavat sekä kuulimme valkoisten susien ulvontaa ja leijonien karjuntaa. Niin ja ihailimme lukuisten eläimien takapuolia. Että hulluilla on halvat huvit. Lopulta kun kiersimme myös akvaarion oli kello jo reilusti yli kolmen ja saimme lähteä kotimatkalle yllättävän kaatosateen saattelemina.

Näin jälkiviisaasti voi todeta, että olisi ehkä kannattanut ottaa iltalennot tai edes vähän myöhäisempi aamulento. Tai buukata vaikkapa hotelli jo edelliseksi yöksikin. Mutta kyllä tästä nyt selvittiin ja päivä oli aidosti mukava vaikka väsymys saikin kiristelemään hampaita. Toivottavasti nyt saadaan yöllä hyvä unet koko perheelle. Huomisellekin kun on melkoisen paljon ohjelmaa suunniteltuna. Tällä kertaa tosin lapsi pääsee liikkumaan potkulaudalla kärryjen asemasta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!