perjantai 24. huhtikuuta 2015

Aktiivisuuskoukku

Luultavasti huomenna aktiivisuusrannekkeeni lähettää minulle kännykkään herjauksen siitä, että takana kaikkien passiivisin perjantai. Kello kymmenen kieppeissä kun luvut näyttivät siltä, että askelia on otettu tänään vain karvan verran alle 2000.

Aktiivisuusmittarin perusteella päivä on ollut surkea vaikka itse olen aivan toista mieltä. Toki totta on se, että olen enimmäkseen istunut pyrstölläni koko päivän ja vaikka istuminen kuinka tappaa en kuitenkaan taida huomenna ruskia itseäni säkillisellä appelsiineja. Olen nimittäin tänään sotkenut sinkulalla 26 kilometriä vastatuuleen. Rannikkokaupunkien erikoisuus, joka tekee pyörilystä entistä tehokkaampaa.

Ja lisäksi itselleni tyypillisenä hätähousuna olen jo keksinyt mitä seuraavaksi lähden opiskelemaan kunhan tämä eilen aloitettu tutkinto on saatu pakettiin. Ei siinä kokonaisuudessa, joka tuon jälkeen pitäisi sisällään kokonaisuuksia tekniikasta, sosiaalialalta ja toivottavasti vielä tulevaisuudessa kaupalliselta puolelta mitään suurta punaista lankaa ole, mutta se olisi paketti, joka olisi minun työurani näköinen. Nyt ainoa haaste olisi sitten vain malttaa ensin suorittaa tämä nykyinen kokonaisuus kunnialla kun ajatukset liitelevät jo seuraavassa stepissä. Ja nyt opinnot taas tuntuvat hyvältä ja se jos joku tuntuu uskomattoman hyvältä. Itseasiassa tuntuu, että nyt taas pääni leikkaa kuten nuorempanakin. Ilmeisesti 1,5 vuoden univelat vaativat kolme vuotta kuittaantuakseen.

Ja jäitä pitäisi myös pitää hatussa siksi, että ihan kuten askelten kerryttämisessä askelmittariin voi muuttua yksisilmäiseksi tulosten tuijottajaksi niin myös näissä opiskelukuvioissa voi itsensä helposti polttaa loppuun jo ennen vauhtiinpääsyä. En ainakaan itse uskalla vetää ruuhkavuosissa resurssejani tappiin, jotta tarvittaessa kun eritteet lävähtävä löytyy sitten sitä puskuria, jonka avulla joustetaan. Koska vaikka miten elämää suunnittelee niin ei silti voi tietää koska kohdalla osuukin joku ylimääräinen kierrepallo.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!