tiistai 7. huhtikuuta 2015

DIY: Kestovanulaput

Inhoan pumpulilappuja. Niistä irtoaa aina jotain nöyhtää ja sitten sitä on joka paikassa. Vika on varmaankin tekniikassa, mutta koska korvaavakin tapa poistella silmämeikkiä löytyy, tartuin ennemmin saumuriin ja saksiin kuin opettelin uuden tekniikan.

Äitiyspakkauksen pyjama ja yksi lapsen bodyista olivat niin luokattoman huonossa kunnossa ettei niistä enää ollut vaatteeksi neppien irtoiltua ja pyjaman ollessa puklutahrojen kellastama. Kangas oli kuitenkin ehjää, joten siitä sai hyvin leikattua noita pieniä tilkkuja ja puoli tuntia saumurin ääressä varmisti sen että nyt ei laput lopu edes harvemmalla pyykkäystahdilla.

Tuo äitiyspakkauksen pyjama on muuten ihan tajuttoman pehmoista materiaalia ja aivan täydellisen tuntuista tähän. Meillä löytyy myös pojan vauvavuotena ostettu satsi valmiita pikkupesulappuja mikrokuitufroteesta ja tämä on vieläkin miellyttävämpää materiaalia. Kuvittelisin, että myös flaneli voisi olla aika hyvä materiaali eli joku kerta voisi teurastaa myös parhaat päivänsä nähneet pyjamanhousut, joista päivä jo kuultaa läpi vaikkapa kestonenäliinoiksi. Näin allergiakaudella kun tuntuu, että saan olla jatkuvasti pyyhkimässä joko omaani tai lapsen nenää.

 

1 kommentti:

  1. Kivan näköisiä! Itse haen samaan projektiin inspiraatiota. Saumuri puuttuu, joten mietin voisinkohan käsin ommella reunat paremman puutteessa. :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!