tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäloma

Perheestä 2/3 kesälomalla ja tyypilliseen tapaan lomalle jääminen ei ollut aivan niin yksinkertainen operaatio kuin kuvittelin. Viikonlopulta kesälomansa aloittanut poika starttasi lomaan nimittäin vatsataudille. Viisi tuntia sinnikästä oksentelua ja tietenkin lapsi oli mummin kanssa mökillä ja itämisajan puitteissa mekin miehen kanssa oltiin taudille altistuttu.

Töissä kahden työpäivän tehtävälista oli punaisella, mutta onneksi vastustuskyvyn jumalat olivat asialla ja tauti ei iskenyt työpäivien aikana ja sain kuin sainkin kaikki paperit pois käsistäni, muistin laittaa poissaoloviestit, teipata oven pieleen ärsyttävän lomalapun ja vielä pakata työhuoneen muuttolaatikoihin, jotta remonttimiehet pääsevät loman aikana riehumaan huoneessani.

Reilun viikon päästä jää myös mies lomalle. Lomasuunnitelmissa tänä vuonna on pyöräretkeä, Tukholmaa sekä julkisivuremonttia. Kesä on parasta aikaa painaa pitkää päivää joten työmaakokoukset vaativat oman aikansa. Onneksi mökki on lähellä niin tarvittaessa riittää että käväistään vain pikaisesti kokouksessa ja katsomassa, että kaikki on kunnossa. Sitä ennen kuitenkin nautitaan kaupungin kesästä. Puistoruokailuja, eväsretkiä ja lomahengailua olisi ainakin minun listallani. Viime viikolla aiheesta haastateltu poika suunnitteli nukkuvansa. Sekin lomasuunnitelma kyllä kelpaisi minulle.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!