torstai 20. elokuuta 2015

20 000 hoitamatonta asiaa

Pupulandian Jenni havainnoi tänään sitä miten ihmisiä on kahta eri sorttia. Niitä joilla on inbox tyhjänä ja niitä joilla ei. Ajatus tuntui tutulta. Sanoisin, että myös yhtä hyvin ihmiset voidaan jakaa niihin joilla on työpöytä siistinä ja niihin, joiden työpöytää äitinsä vähemmän ystävällisesti (poliittisesti vähemmän korrektisti) nimitti mustalaisen hevosen seläksi. Ja että voi olla että näiden kahden ihmisryhmän välillä on aika vahva korrelaatio.

Että arvatkaapa kumpaan joukkoon minä kuulun?

Tai kuuluin ainakin tähän iltaan saakka, kunnes päätin ottaa itseni niskasta kiinni. Roskikseen hulahti varmaankin 25 000 nettikauppojen mainopostia, 10 000 Facebookin minulle lähettämää ilmoitusta ja lukematonta määrä sähköposteja, joissa on sovittu sunnuntaibrunsseja, puistotreffejä sekä saatu vahvistus muskariosallistumisista. Veikkanpa etten ihan äkkiä jää noita viestejä kaipaamaan.

Seuraavaksi sitten voisinkin hyökätä sen työpöytäni kimppuun. Enkä oikein edes ymmärrä mistä se kaikki tavara siihen on kertynyt. Muistikirjankin siirsin jo aikoja sitten One Noteen, mutta silti tuntuu että aina joku esitysprintti, koulutusmateriaali tai mainoslehti jää pöydän kulmalle majailemaan. Eikä edes puututa työtilin Outlookiin. Olen minä kerran sitä perhevapaiden jälkeen siivonnut, mutta ehkä nyt voisi olla korkea aika tehdä tuo uudestaan. Saattaisi työpaikan IT-tiimikin ilahtua...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!