perjantai 7. elokuuta 2015

Poika ja saukot

Veikkaan, että jos lapselta kysytään mitkä ovat kolme maailman parasta asiaa, olisi vastaus Fazerin Sininen suklaa, Berliini ja saukot.

Saukoissa ja saukkona olemisessa on jotain mikä puhuttelee lasta. Saukot ovat mahtavia, koska ne osaavat kellua ja sukelella ja niiden lempiruoka on kala. Lapsi on vakuuttunut, että saukot ovat maailman älykkäimpiä eläimiä ja parasta olisi kun saisi elää saukkojen kanssa.

Lapsi tosin on itsekin melkoinen saukko. Maailman ihanin tunne on kuulemma se kun vesi ympäröi koko vartalon ja saa kellua. Ja päätellen siitä tahdista millä lapsi lokkeilee sashimit sushilla lautaselta raaka kalakin maistuu vähintään saukkomaisessa mittakaavassa. Rakkaus saukkoihin on ollut rikkumaton jo useita vuosia, joka melkoisen hyvä saavutus tyypille, joka tänään vasta täytti viisi. Onneksi nyt taas kukkarosta löytyy koko perheelle vuosikortit niin voidaan käydä päivystämässä saukkoaltaalla ruokinta-aikaan kello 19 vaikka kerran viikossa, jotta saadaan viikottainen voimaeläinannos täyteen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!