tiistai 13. joulukuuta 2011

Mistä tietää että päivähoidon aloitus lähestyy?

Ihminen löytää itsensä googlaamasta tietoa nimikoiduista tuteista ja parhaasta tavoista merkitä vaatteet.

Nimikoidut tutit lähtivät tilaukseen Mussukat-verkkokaupasta ja vaikka valveutuneet nettifoorumikirjoittelijat vannoivat apteekista ostettavan urheiluteipin ja tussin nimeen päädyin tilaamaan ihan vain perinteiset niminauhat Merkitse.fi:stä. Kummastakaan verkkokaupasta ei ole mitään kokemusta aikaisemmin, mutta toivotaan, että saamme tuotteet ajoissa kuukauden päässä siintävään aloitukseen.

Kävimme tänään tutustumassa tilaan, jossa uusi ryhmä aloittaa. Kurjaa oli se, että yksikään uusista työntekijöistä ei päässyt paikalle, mutta ilmeisesti pääsemme jo vuoden ekalla viikolla tutustumaan päiväkodin väkeen, joka on kiva myös siitä syystä, että varsinaisen hoidonaloituksen joutuu hoitamaan mummi kun kumpaakin vanhempaa kaivataan töissä. Ryhmä, jossa jälkeläinen aloittaa on monen ikäisiä. Nuorin on hoidon alkaessa 11 kk ja vanhin viisi vuotta. Loput lapset ovat sitten tuosta väliltä. Tosin keskiarvo painottunee karvan verran noihin nuorempiin.

Kestovaippailun ei kuulemma pitäisi olla ongelma. Nyt vaan arvotaan, että mitä vaippoja tilataan lisää. Meillä on hyvin vaippoja tähän kotivaippailuun, mutta osa käytössä olevista M-koon vaipoista alkaa vain jäädä pieneksi, joten hoitoon tarvitaan varmasti hyviä vaippoja. Taidamme kääntyä näiden osalta Onnikkaan puoleen. Vaipat ovat osoittautuneet taaperolla hyviksi touhuvaipoiksi kun taas Neppulan vähän leveämmät vaipat ovat olleet täydelliset päiväunivaipat. Muutamalla lisävaipalla varmistamme sen, että saamme taatusti kosteammallakin kelillä kuvia ja täytettyjä taskuja vietyä naulakkoon. Pitäisi vain surauttaa PUL-kankaasta likavaippakassi ja valita puhtaille vaipoille, joku hengittävämpi ratkaisu säilytykseen.

Muuten meillä taitaa materian puolesta kaikki olla kunnossa kun lapsella on ulkoiluvaatteet kuosissa. Nyt sitten pitää vain psyykata vanhemmatkin siihen kuosiin, että me ollaan tähän valmiita...

1 kommentti:

  1. Voi apua! Ihan tässä nousee paniikki kun pojan päiväkotiuran aloitukseen on vaivaiset kolme (nyyh!) viikkoa ja mä en ole edes tajunnut mitään nimikointinauhoja... Olen ihan amatööri näissä asioissa...

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!