lauantai 31. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Tänään käännettiin erittäin täyteen pakatun Volvon nokka kohti Helsinkiä. Loma Turussa ja Tukholmassa on takana ja huomisen jälkeen takana on myös miehen ura koti-isänä. Viikkoa myöhemmin minä ja kuulapääkin palataan arkeen, kuulapää tosin ottaa pehmeän laskun päiväkotielämään mummin hoivissa.






Lähemmäs kaksi viikkoa tyhjänä ollut kämppä oli myös tyhjänä ruokavarastojen suhteen, joten ensimmäisenä päästiin keittopuuhiin. Kattilaan syntyi iloiset kolme litraa lapsen lempiruokaa, mössöä, jota se voisi syödä suunnilleen joka päivä, ja jos rehellisiä ollaan, jota meillä lapsi syö yleensä noin puolena päivistä... Herneitä, maissia, sipulia, valkosipulia, kesäkurpitsaa, tomaattia ja couscousta. Maistuis varmaan sullekin! Olen optimisti ja nyt mulla on tammikuulle tuolle nääpiölle puolet iltaruoista koossa...

Loman aikana postilaatikosta oli mätkähtänyt nimikointilaput. Nyt sitten pitäisi alkaa urakoida noitakin paikoilleen, mutta ehkäpä suosiolla jätän tuon ensi vuoteen ja nautin nyt edes tämän illan vain siitä, että ollaan taas omassa kodissa ja digiboksikaan ei ollut tiltannut meidän reissumme aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!