sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Katteettomat lupaukset

Uusi vuosi ja uudet kujeet vai uusi vuosi ja vanhat paheet?

Nyt on taas se hetki kun pitäisi luvat jos vaikka ja mitä. Ja pettää annetut lupaukset mieluiten jo ennen loppiaista.

Minä lupaan:

Opettelen juoksemaan. Olen aina halunnut juosta ja teininä juoksin hyvinkin lenkkejä, mutta tuo povivarustus ei oikein tukenut harrastusta. Nyt opettelen juoksemaan. Ennen kuin vuosi on ohi jaksan juosta yhtä soittoa viisi kilometriä.

En osta yhtään mekkoa, kassia ja neuletakkia ennen maaliskuun loppua. En myöskään osta yhtään materiaaleja näiden tekemiseen. Jos haluan uutta, uudistan kaapissa jo olevia materiaaleja.

Syön keittiön kuivakaapin tyhjäksi. Pikainen kurkkaus kuiva-ainelaatikkoon paljasti arviolta miljoona puoliksisyötyä pastapussia, ties mitä hiutaleita, leseitä ja jauhoja. Nyt ne syödään kaikki pois. Mieluiten lisuke kaivetaan omasta kaapista.

Kokkaamme kotona pääsääntöisesti kasvisruokaa ja suosimme enemmän kauden raaka-aineita ja lähiravintoa.

Minä en lupaa: 

Lopettaa colan juomista, voisin kuitenkin rajoittaa sitä reippaalla kädellä.

Laihtua 20 kiloa. Elopainoa olisi hyvä saada alas, koska normaalipainoon on sen 10 kilon matka. Tärkeintä olisi kuitenkin saada tällä hetkellä olo tuntumaan fyysisesti hyvältä, ei niinkään tuijottaa vaa'an näyttöä.




2 kommenttia:

  1. Juoksusta - olen kuullut, että tämä olisi ollut hyvä kannuste monelle!

    VastaaPoista
  2. Joo, jotain tuollaista juoksukoulua ajattelin lähteä toteuttamaan kunhan kevät tulee. Nythän kelien puolesta voisi hyvin alkaa juosta, mutta säästelen vielä noita rintojani.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!