lauantai 4. helmikuuta 2012

Mikä tekee Terra Novasta maailman kalleimman tv-tuonnon?

Paskat erikoistehosteet? Dinosaurukset näyttivät aikanaan uskottavimilta Jurassic Parkissakin ja sci fi-mielessä Star Wrekin onnistui paremmin.


 Surkeat näyttelijät ja epäonnistunut casting. Perheen äitiä ja poikaa näyttelevillä Shelley Connilla ja Landon Liboironilla on lähteestä riippuen 14 tai 15 vuotta ikäeroa. Ehkä tulevaisuudessa on vaan niin hyvä ruiskehoidot että ikääntyminenkin pysähtyy. Eivätkä nuo tunteiden tulkit nyt muutenkaan ihan vakuuta.


Eikä sitä rahaa ole upotettu käsikirjoituksen yksityiskohtiinkaan. Sci fin luonteeseenhan kuuluu tietty määrä epäjohdonmukaiuuksia, mutta tässä ne ovat omaa luokkansa. Paluu menneisyyteen aiheuttaa ongelmia ravinteikkaan ruoan ja happirikkaan ilman vuoksi, mutta kuuta koskaan näkemättömät hengityslaitteita käyttäneet ihmiset lähtevät tyytyväisenä roikottelemaan pitkin kyliä pelkissä hellevaatteissa. UV-säteilyhän ei luonnollisestikaan aiheuta ongelmia.


Jostain kumman syystä sitä silti parkkeeraa takapuolensa telkkarin ääreen lauantai-iltaisin. Sci fin ystäviä hemoteltiin takavuosina aivan liikaa. Sitä sai oikeastaan 15 vuotta nauttia enemmän tai vähemmän kiinnostavista sarjoista. Valitettavasti moni parempi sarja sai kirveestä jo aika päiviä sitten ja eipä tämä Terra Novankaan tulevaisuus mitenkään varmaa ole, mutta katsotaan nyt sitä paremman puutteessa.


Kuvat: Mtv3.fi

3 kommenttia:

Jätä ihmeessä viestiä!