perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kuka käänsi kalenteria?

Pekka Pouta lupaili pahaenteisesti, että viikonloppuna saadaan palata kalentereissa takaisin pari kuukautta takatalven iskiessä. Aamulla kuitenkin taisin palata takaisin kertarysäyksellä 15 vuotta. Lähijunassa kuulokkeissa raikasi Blurin The Great Escape ja vieressä seissyt tyttö näytti karanneen suoraan SinäMinän kannesta. Siis kaikki 90-luvulla vaikuttaneet muistavat tuon teinityttötyypin: Hiukset kammattu heitoksi toiselle puolelle päätä, korallinpunainen paksu puuvillapalmikkoneule, vyötärömittainen nahkatakki. Vyötärölle hilatut 501:t tosin oli korvattu pillifarkuilla.



Toimistolla kun napsautti radion päälle sieltä raikasi Aikakoneen Keltainen toukokuu. Ilmeisesti peli on tämän päivän kohdalla vain menetetty. Välillä sitä muuten ihminen toivoisi, että voisi vain deletoida päästään tiettyjä tiedostoja ja vapauttaa levytilaa jollekin tarpeellisemmalle. Epäilen nimittäin, että en juurikaan tee mitään sillä tiedolle, että kuvassa oikealla olevan pojan roolihahmo oli Scott ja se kuoli ammuttuaan itseään vahingossa päähän.

2 kommenttia:

  1. Oh so true! Nyt kun tuota kuvaa katsoo, niin näyttäisi 90-luvun teini-idolit ihailtavan normaalin näköisiltä ja kokoisilta nykyteinisarjojen (vaikka niitä ei kyllä tulekaan katsottua) hahmoihin ja näyttelijöihin verrattuna. Samalla kun deletoisi näitä tärkeitä tietoja muistista, voisi deletoida pari menneiden vuosien hittiäkin, kuten tuon Keltaisen toukokuun.

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä onhan nuo aika paljon tervehenkisemmän näköisiä kun vertaa nykyisiin taylormomseneihin.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!