tiistai 22. toukokuuta 2012

Askarruttaa

Jälkeläisen hierottua illallispotun jämät lasipöydän pintaa päätettiin ottaa sotkusta kaikki irti ja kaivettiin samalla askartelukamat. Lämmittelynä muovailtiin muovailuvahasta ankkoja ja pupuja (sokeakin ne tunnistaa).

Samoilla höyryillä askarreltiin serkulle synttärikortti. Glitterheppatarrat vetosivat kummasti tuohon harakan tyylitajulla varustettuun nuoreenmieheen. Toivottavasti myös tuleva eskarilainen tykkää niistä.

Kuvat ovat otettu perheemme uudella kameralla. Bongasimme Rajalalta hyvästä tarjouksesta Olympuksen XZ-1:n. Pokkarin valovoimaisella objektiivilla ja hyvillä säädöillä. Olemme jo tovin tuskailleet sen kanssa, että minä joudun töitteni vuoksi kuskaamaan järkkäriä matkassani ja silloin mies ja poika ovat jääneet vanhan surkean pokkarin varaan. Kaksi järkkäri olisi kuitenkin ollut liioittelua joten nyt meillä löytyy sitten molemmille kamerat käyttöön ja veikkaan, että tämä uutuus tulee muutenkin kulkemaan uskollisesti käsilaukussa. Se järkkäri kun on vähän turhan jämerä kulkemaan laukussa kuin laukussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!