torstai 10. toukokuuta 2012

Tuplaekat

Tänään ekaa kertaa päiväkodista ei likaisten vaippojen pussista löytynyt kuin jogurttitahrainen pitkähihainen trikoopaita. Kotiin tullessa vaippa kyllä oli märkä, mutta välipalan päälle poika oli ehtinyt olla ensin tunnin pihalla ja sen päälle vielä pyöräiltiin ja leikittiin omalla pihalla toinen mokoma.

Hetken aikaa harkitsin jo tekeväni tästä FB-päivityksen, mutta sitten iski kuitenkin joku soveliaisuuden taju. Tätä blogia lukevat nyt kuitenkin tulevat tänne tietoisesti omalla vastuullaan.


Tänään oli myös eka kerta kun sotkettiin fillarilla päiväkodille. Tai no mies ja poika ovat tuota harrastaneet, mutta minä en aikaisemmin. Huomasin nyt, että pyörällä säästää työmatkassa vartin suuntaansa ja pyöräilystä jää hyvä fiilis vaikken osaakaan rauhallista pyöräilytahtia vaan poljen Ilmalan mäissä aina niska limassa.

Pojalla on tällä hetkellä pyöräilykäytössä Nutcasen Little Nutty-kypärä.

Suvulleen tyypilliseen tapaan tuo XS eli lastenkoko 46-52 alkaa olla vähän nafti. Kyllä sillä tämä kesä vielä mennään, mutta sitten pitänee siirrtyä aikuisten osastolle. Seuraava koko eli S/M on 52-60 senttisille eli sitten päästäänkin koko perhe käyttämään samaa kypärää. Jotenkin posketonta. Olemme kyllä tykänneet aivan valtavasti tuosta pojan kypärästä. Magneettikiinnitys tekee käytöstä helppoa ja poika ei vastustele kypärän käyttöä vaan itseasiassa haluaa kypärän usein päähänsä jo ennen kuin ollaan edes pihalla.

4 kommenttia:

 1. Onnea kuivasta päivästä! ja toi kypärä on kyllä aika makee :)

  VastaaPoista
 2. Mä haluun meidän pojalle tuollaisen kypärän ensi kesänä!

  VastaaPoista
 3. Voin kyllä suositella tuota kypärää. Siinä ei ole perinteistä muoviklipsilukitusta vaan hihna kiinnittyy tukevalla magneetilla jolloin ei ole riskiä, että pieni kaksoisleuka jäisi lukon väliin :)

  VastaaPoista
 4. tuo kypärä on kyl makee :) Pihla tykkää kans pitää kypärää, jopa niin paljon, että usein pitää sitä kotona päässään ihan muuten vaan. Asiaan saattavat vaikuttaa hihnoissa olevat vilkkuvalot ;)

  C

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!