tiistai 11. syyskuuta 2012

Entä jos se ei olekaan enää hyvä?

Tänään huomasin, että Kutonen on alkanut kaksi viikkoa sitten näyttää yhtä ehdottomia televisiosarjasuosikkejani, Twin Peaksia. Kiitos vanhempieni olemattoman tv-sensuurin olen ensimmäisen kerran katsonut sarjaa jo kymmenkesäisenä, jolloin sarja ensimmäisen kerran näytettiin. Tosin en kyllä silloin ymmärtänyt sarjasta puoliakaan, joten tuskinpa siitä sen suurempaa vahinkoa pääsi tapahtumaan.

Viimeisen 20 vuoden aikana sarja on tullut katsottua varmaan puolen tusinaa kertaa, mutta nyt iski ujous. Missasin jo ensimmäiset kaksi jaksoa ja heräsin miettimään myös sitä voiko tuon sarjan lumous särkyä? Entä jos juoni tuntuu kököltä? Dale Cooper ei enää olekaan Prinssi Hurmaava? Tunnusmusikkikin tuo vain mieleen kiusallisia muistoja ala-asteen discoista? Vai voiko se aina vain pitää otteessaan?

 

1 kommentti:

  1. Mä olen tehnyt periaatepäätöksen, etten katso mitään nuoruusvuosien sarjoja, koska niiden illuusio pilaantuu aivan varmasti. Ne oli juoneltaan kökköjä, ihmiset ei ollenkaan niin kauniita kuin muistaa ja tempokin väärä. Sama fiilis kuin mennessä lapsuuden lähimetsään; ei ne kivet olekaan niin korkeita.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!