torstai 20. syyskuuta 2012

Moneen junaan

Tällä viikolla on reissattu junissa. Lauantaina hyödynsimme jälkeläisen kanssa VR:n Veturin synttäritarjouksen ja pyyhälsimme junalla Turkuun ja takaisin juhlimaan hurmaavaa pientä neitiä, kun liput irtosivat 10 eurollaa suuntaansa. Päivän pikaloma vanhassa kotikaupungissa oli mitä mainioin vaikka ilmeisesti vähän ihmisiä hämmästytti miksi ihmeessä halusime reissata neljä tuntia junassa viettääksemme neljä tuntia Turussa. No kummista reissuista voitaneen syyttää työtäni, jossa junassa on pahimmillaan istuttu 1000 kilometriä viikkoon kahdeksana kuukautena vuodessa. Tuon jälkeen päiväreissu Turkuun ei juuri poikkea retkestä Suomenlinnaan.

Tällä kertaa työmatkalla ei ihan 1000 kilometriä kertynyt, mutta parhaani tein. Tiistaina lähdin seitsemältä ja kun ilta yhdeltätoista raahauduin Tampereella hotelliin olin ehtinyt nähdä pääradan varrelta Riihimäen, Tampereen ja Seinäjoen, josta palasin takaisin Tampereelle. Kotiin päin Pendoliino lähti tänään. Ei ehkä glamoureinta mahdollista työmatkaamista, mutta jollain sitä on asuntolainansa pulitettava. Reissun jälkeen olisi ollut ihana pitää huomenna vapaapäivää, mutta se ei nyt onnistu, joten ehkä sitä olisi viisainta kömpiä vain peiton alle nukkumaan. Onneksi sentään iltapäivästä saa varastettua aikaa yhdessäololle. Tällä kertaa ihan vain omassa kodissa.

Pojan mahtava Föri-pipo on turkulaisen Kui Designin. Hitaana aikomuksenani on siirtää Turku Helsinkiin yksi designtuote kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!