tiistai 25. syyskuuta 2012

Murjotusneuletakki

Lindexin Missoniyhteistyömallisto ei nyt varsinaisesti puhutellut minua. Vaatteet näyttivät kuvissa jotenkin vääriltä, mutta niin utelias kuitenkin olin, että ruokakauppareissulla piti kipaista katsomaan kuin kamalia nuo vaatteet olivat luonnossa ja kamaliahan ne olivat. Ihme luirua lurexia ja mallit, jotka eivät imartele ketään, jolla ei ole mallin henkarimaista vartaloa. Väritkin olivat joten tunkkaisia ja toivat 70-luvun mieleen yhtä positiivisessa mielessä kuin mökkimme nyt jo edesmennyt kokolattiamatto.

Kuvissa en ollut kuitenkaan kiinnittänyt huomiota yllä olevaan neuletakkiin, mutta kaupassa katse osui aiihen suoraan. L-koossa neuleen sisälle mahtuisi luultavat myös perheen kaksi muuta ihmistä, mutta se teki tuosta juuri täydellisen syksyyn sopivan mökötysvaatteen. Plussaa neuleelle tulee myös taskuista, joihin saan työpaikan avaimet. Tosin eilisen iltahuttu-uutisoinnin perusteella voidaan todeta, että välttämättä ei ole huono juttu, jos joutuu juoksemaan jatkuvasti kolmen kerroksen väliä kun avaimet ovat aina väärässä kerroksessa.

Niin ja mitä tulee mallistoon niin ne lasten trikoovaatteet näyttivät kivoilta eli jos on sellaista reilusti alle metrin mittaista vaatteentarvitsijaa kotona niin kannattaa käydä kurkkaamassa, jos ei ole kovin migreenitaipuvainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!