keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Unelmien pyörälaukku

Googlettelin tänään junamatkalla pyöräilykäyttöön soveltuvia laukkuja. Ei mikään helppo rasti kun tavoitteena oli löytää laukku, joka on yhtä aikaa hyvännäköinen, säänkestävä ja monikäyttöinen eli muutettavissa tarvittaessa myös repuksi tai messengerbagiksi. Lopulta löysin Etsyn kauttaa Vayabagin.


Tarakkaaan kiinnittyvästä pyörälaukusta saa tehtyä myös mallista riippuen repun tai messengerin, tässä yläkuvassa näkyy repun säädöt. Itseäni kuitenkin ehkä enemmän lämmittäisi alakuvassa näkyvä pyöräläheteiltä tuttu yhdenolan messengerbag, joka myös iloisesti muistuttaa omista lukiovuosista ja sen aikaisesta laukkumuodistani.


Ja veskaan mahtuu vielä 12 tölkkiä juotavaakin....

Tuon kanssa kelpaisi lähteä ensi sesonkina reissuun. Kassiin saisi hyvin päiväreissun kamat ja toisaalta ulkonäkö toimisi myös työmatkoilla ja pidemmillä reissuilla laukku olisi näppärä kun sen saisi esim. ruokailujen tai vaikka lauttamatkojen ajaksi kyytiin. Monikäyttöisyys tulee tarpeeseen arjessa, jolloin lasta päiväkotiin kuljetettaessa tarakkakiinnitteinen laukku pitää saada kulkemaan päiväkodille saakka jotenkin muuten kun lastenistuin blokkaa kiinnitysmahdollisuudet.

Työmatkavarustautumiseen tosin töiden alla yksi DIY-viritelmä. Saatte kuvia kunhan pääsen testaamaan sitä pyöräkellariin. Alustava testailu lapsen potkupyörän ohjaustangossa ainakin tuntui lupaavalta.

1 kommentti:

  1. Tämä on niin hieno, oon kuolannut jo monta päivää! Mietin jo että pitäskö yrittää tilata! :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!