perjantai 4. tammikuuta 2013

Vihainen lintu


Viime viikolla poika bongasi toisen pikkuihmisen päästä Angry Birds -pipon. Sitä muisteltiin kaiholla ja netistä poika näytti kuvista millainen böörtsipipo pitäisi saada. Pistäytyminen Oulunkylän Lankamaailmassa ennen Tukholmaan lähtöä tuotti langat, mutta koska virkkuukoukku katkesi jo Helsingin terminaalissa pipon tekeminen vähän kesti. Edellispäivänä se kuitenkin tuli valmiiksi.

Sillä välin kun minä vielä virkkasin silmiä ja kulmakarvoja poika aloitti sommittelun. Pitäisi varmaan useammin askarrella pojan kanssa kasvoja tai vaikka näitä böörtsejä. Ei me vanhemmat oltu tajuttu, että taas ollaan kehityksessä siirrytty yhden pykälän verran eteenpäin. Valmiilla paloilla askartelu voisi muutenkin sopia pojan luonteelle hyvin, koska lopputulos helpommin vastaisi mielikuvaa, joka pienen ihmisen päässä on. Piirtäminenhän ei meillä oikein suju. Poika alkaa käskyttää aikuisia piirtämään, koska omat piirustukset eivät näytä siltä mistä poika haaveilee.

Turhautunutta blogaajaa ärsyttää tällä hetkellä se, että julkaisuun käytetty työkalu eli Blogsy on päättänyt olla toimimatta. Se ei vaan lataa asioita. Vuoden vaihteessa appsin kehittäjät ovat pistäneet Applelle uuden päivityksen ja elättelen toiveita, että toimimattomuus liittyisi tähän ja koko roska taas lähtee toimimaan kunhan vain päivitys on hyväksytty. Toki Bloggerin omakin appsi on olemassa ja sillä tämäkin lähtee nyt maailmalle, mutta ei tämä vain ole niin hyvä. Tässä kuvien sijoittelu ei onnistu ja muutenkin alusta on paljon kökömpi. Haluan kuitenkin jatkaa blogin päivittämistä tabletilla. Tämä pädi kuitenkin hankittiin puhtaasti viihdekäyttöön ja siihen se on nyt optimoitu eli tätä minä jatkossakin haluaisin käyttää ja aionkin käyttää. Jos Blogsy ei lähde toimimaan niin sitten pitää vain etsiä uusi työkalu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!