lauantai 14. syyskuuta 2013

Ihmeellinen hämähäkkimies

Huomaa, että kesä on ollut lämmin. Heräsimme tajuamaan, että pojalla ei ollut kuin yhden sopivan mittaiset farkut ja jotain siistimpää housua olisi kuitenkin hyvä kaapista löytyä kyläilyjä ja perhejuhlia varten. Helppona ratkaisuna suunnattiin H&M:lle ja pakko sanoa, että nyt ensimmäisen kerran tuli vastaan se, ettei äidin ja pojan maut nyt ihan menneet yksiin. Nyt meillä sitten on lapsella housut joiden väriä lähinnä kuvailisin neonkeltaiseksi. Eikä siinä vielä kaikki...


Olisitte nähneet sen ilmeen mikä pojalla oli kun se tuli rekkien välista rutistaen onnesta soikeana hämähäkkiasua. Tohkeissaan lapsi selitti, että se on juuri sellainen, jonka kuvan hän on nähnyt pädillä eli ilmeisesti lapsi on lukenut blogeja taas minun olkani ylitse ja halusi varmistaa onko se sopivaa kokoa. No olihan se ja ei minulla ollut sydäntä sanoa, ettei me tuota ostettaisi. Tyytyväisenä tuo meidän mahtava Hämähäkkimiehemme kävi vaihtamassa asun päälleen pukukopissa ja touhotti menemään ympäris Tapiolaa ja Selloa.

Itkutkin asun vuoksi on jo itketty. Ensimmäisen kerran kun pojalle selvisi, että asussa ei voi mennä maanantaina neuvolaan ja päiväkotiin ja toisen kerran kun tylsät vanhemmat käskivät vaihtaa asua ennen nukkumaanmenoa (ja vielä törkeästi toiseen hämähäkkimieskuosiseen vaatteeseen).

2 kommenttia:

  1. Hämis eli tuttavallisemmin Verkkomies on täälläkin suuressa huudossa. Verkkomiesasu on pojan ykkössynttärilahjatoive. :)

    VastaaPoista
  2. Tuttu puku, esikoinen ja kuopus käyttävät meillä leikeissään onnesta soikeina. Eikä sitä sitten raaski jättää tosiaan ostamatta, kun näkee miten iloiseksi joku tuollainen Hämis-asu lapsen tekee.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!