tiistai 24. syyskuuta 2013

Se aika vuodesta

Taas on se aika vuodesta.

Satsumat saapuivat kauppaan, aamulla tarvitsi pipoa ja Tampereella on jokainen hotellihuone buukattu alihankintamessujen vuoksi. On siis syksy.

Tampere on aina ihana vaikka illat hotellihuoneessa ovatkin yksinäisiä. Tosin tällä kertaa yksinäisyys oli omavalintaista. Pubikierroksen asemasta kummasti houkutti enemmän ajatus teekupista, satsumista sekä Broadchurchista. Ja sitä ennen ehdin puhua maailman taas oikealle tolalle ystävän kanssa 2h+k:n lohileipien ääressä.

Kotisoitto paljasti, että lapsi haaveilee tuliaisista. Aamulla toivelistalla oli dinonmuna, dinosaurussuklaata ja iso lelu. Isälle oli enää puhuttu vain isosta lelusta. Mahtaisikohan työnantajan ja yhteistyökumppanin logoilla koristeltu stressipallo käydä isosta lelusta? Olisi se ainakin aika monta kertaa isokokoisempi kuin tähän asti tuliaisina tuodut Angry Birds Mash'emsit.

 

4 kommenttia:

 1. Jos ehdit Tiimariin (ja se on vielä olemassa), niin löysin sieltä dinosauruspyyhekumeja, jotka ovat puoliksi läpinäkyvän munan sisällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tsekkaamassa Koskikeskuksen Tiimarin, mutta siellä oli niin pelottava esiteinilauma, että katsoin parhaaksi paeta Stockalle. Sieltä onneksi löytyi alelaarista puoli-ilmaiseksi Duploja

   Poista
 2. Mies osti aika herkullisia satsumia Prismasta! Onneksi niitä alkaa saada jo nyt, omenat kun tulevat jo korvista ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satsumat ovat minulle suurin koukuttajani hedelmärintamalla. Tosin ihan positiivista, että kerrankin himoitsen jotain terveellistä :)

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä!