sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sunnuntaitunnelmissa

Kaupungin paras brunssi löytyy viereisestä rapusta. On aika luksusta, että riittää vain se, että kiskotaankengät jalkaan ja takit niskaan ja kipitetään pihanpoikki.

Ämpäriin päätyi banaani-mustikkamuffineita, jotka pyöräytimme aamupuuron hauduttelun lomassa kasaan. Lounas sitten kuitattiinkin brunssilla. Kolme tuntia siellä taas tuli viihdyttyä teetä julden, maailmaa parantaen ja lasten leikkejä seuraten.

Iltapäivällä suuntasimme me sekä puoli muuta pääkaupunkiseutua Kaareen. Meidät paikalle houkutti tarjouskissanhiekka ja viikon ruokatarpeet, suurin osa muusta väestä taisi tulla pällistelemään Robinia. Useampisatapäinen kirkuva tyttölauma oli aika pelottava kokemus. Poika pidättäytyi eilen serkulleen kyseistä artistista antamassaan "en tykkää"-arviossa ja nukahti rattaisiin heti kun päästiin Prisman puolelle. Hyvä, että tällä kertaa lähdettiin parkissa muuten viihtyneiden rattaiden kanssa liikenteeseen. Mutta noin ylipäätään onhan tuo Kaari aika oiva lisä lähialueemme palveluihin. Palstamillimetrejä kerryttäneet autoiluongelmatkaan eivät meitä haittaa. Pyörille löytyy hyvin parkkipaikkoja ja kävellenkin perillä on alle vartissa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!