maanantai 14. lokakuuta 2013

Vauhti kiihtyy

Rattaat ovat saaneet lojua kellarissa nyt jo monta viikoa putkeen. Meidän perheemme on nimittäin liikkunut tutusti fillareilla, mutta yhä useammin mukana myös kulkee potkulauta. Keväisen Lontoon reissun jälkeen hommattu Micro Mini Scooter on osoittautunut jokaisen kolikkonsa arvoiseksi ja poika menee sillä tyytyväisenä. Potkulauta myös auttoi siihen kun poika oli armottoman kateellinen tuttavaperheiden esikoisten seisomalaudoista, joista luonnollisesti tuo meidän ainokainen on jäänyt osattomaksi.

Laudalla mennään jo niin hurjaa vauhtia, että kypärä on pakko pistää päähän nykyään myös kaikille kaupunkireissuille kun samalla pitää tehdä kaikki mahdolliset temput.

Taitojen lisäksi kasvavan tuntuu lapsen jalat. Kesällä ostetut 110 cm collegehousut, joiden iloisesti kuvittelin menevän hyvin koko seuraavan vuoden alkavat jo vilkuttamaan nilkkoja. Eikä nuo kuvassa olevat sammaritkaan mitenkään liialla pituudella ole pilattu koon 110 housuiksi (ja vielä ruotsalaisiksi, eikö ne olekaan kaikki pääjalkaisia?). Vähän vaan veikkaan, että 116 senttisissä pöksyissä leveyttä sitten piisaisikin kahdelle pojalle.

 

1 kommentti:

Jätä ihmeessä viestiä!