sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ei se noin iso kaupassa ollut

Meillä kävi tänään vähän vanhanaikaisesti Ikeassa. Olimme hakemassa uutta ruokapöytäratkaisua ja samalla keltaiseen laukkuun sujahti leikkiteltta pojalle.

Jotenkin siellä kaupassa tuo Familykortilla tarjouksessa ollut teltta näytti pieneltä ja helposti asuntoon uppoavalta, mutta äsken kun se pystytettiin olohuoneeseen se nielaisi oikeastaan kaiken lattiapinta-alan. Pojan huoneeseen siirrettäessä se sitten veisikin huoneen täysin tukkoon. Tuossa se nyt sitten kököttää keskellä asuntoa eikä edes ole mitenkään helposti kasattavissa yhdellä kädellä.

Poikahan tietenkin rakastaa telttaa yli kaiken eli eiköhän tästä nyt eletä ainakin jouluun saakka teltta asunnon tukkeena. Sitten se taidetaan pistää vaivihkaa kasaan ja toivotaan, että poika ei ihan heti hoksaa tuota kysyä. Olisi vaan pitänyt jaksaa tarttua ompelukoneeseen ja surauttaa kasaan tiipii, jonka saisi helposti nostettua supussa huoneen nurkkaan. Tai ehkäpä teen sen vieläkin ja tuo ritariteltta viedään mökille. Siellä se mahtuu hyvin pötköttämään nurmikolla tai sateisina päivinä voi pojalle tehdä vintille oman nurkan sen avulla.

Onneksi tuo nyt ei väritykseltään särje pahasti silmään. Ja poika on ehkä maailman söpöin leikkiessään siellä pikku ritarimiekkansa kanssa pitäen kypäränään minun vanhaa punaista huopahattua. Sen jälkeen kun kävimme Turun linnassa on kaikki ritarijutut ollut pop.

Kuva: Ikea

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!