perjantai 8. marraskuuta 2013

Homerin keilapallo

Simpsoninsa katsoneet muistanevat jakson, jossa Homer ostaa Margelle lahjaksi keilapallon, jonka kylkeen oli kaiverrettu Homerin nimi. Koska lapsi päävastuullisena isänsä lahjojana oli tehnyt päiväkodissa valokuvakehyksen otin minä vapauden lahjoa miestä varsinaisella Homerin keilapallon hengenheimolaisella.

Kuva (kirjan kustantaja)

Jefferey Brownin kirjan teema sentään istui juhlan teemaan, mutta pakko myöntää, että halusin päästä itsekin kirjan lukemaan, koska työpaikalle arvostelukappaleena eksynyt jatko-osa Darth Vader ja pikku prinsessa oli hulvaton. Niinpä ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että ostanko kirjan kun siihen törmäsin tällä viikolla Turun sarjakuvakaupassa.

Mies sai lahjansa jo tänään kun pojan päiväkodissa oli isänpäivä aamupala. Reissaamme viikonlopuksi juhlimaan pojan ainoaa elossa olevaa isoisää ja tuon jälkeen miehet jäävät vielä pariksi päiväksi Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajan tuntumaan miehen töiden vuoksi. Autoon siis saadaan pakata taas ihan riittävästi omaisuutta näinkin ja muutenkin lahjonnat oli kiva hoitaa ihan vain omalla porukalla. Varsinkin kun meidän lahjoja tupataan pitämään yleensä vähän outoina. Anoppi2.0n ilme oli aika näkemisen arvoinen kun raskaana ollessani joulupaketistani ilmestyi miehen ostama raskausarpivoide ja sen jälkeen kun sain äitienpäivälahjaksi zombiekirjan niin lahjoista ei muutenkaan ole tarvinnut sukulaisten kanssa keskustella.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!