torstai 21. marraskuuta 2013

Thorin päivä


 Mikä olisikaan parempi päivä mennä katsomaan Thor The Dark World kuin torstai. No okei, tämä myös oli ensimmäinen mahdollisuus kun saatiin mummipalvelut lapsenvahdiksi.

Treffit alkoivat oikein lupaavasti. Mies oli odottanut 1,5 tuntia terveysasemalla lääkäriin pääsyä korvatulehduspotilaan kanssa, koska varattu aika oli jotenkin mystisesti tippunut pois järjestelmästä ja minä olin rämpinyt läpi tuuleen ja tuiskun (no okei kaatosateen) kipeän käteni kanssa palaveriin työpaikalle.

Fafa'sissa ruokarasvan käryssä kohtasivat siis kohtalaisen vittuuntunut ja kohtalaisen kipuväsykärttyisä puoliso toisensa. Onneksi hyvä ruoka toi paremman mielen ja hyvä elokuva vielä paremman mielen. Dark World päihitti Thorin meidän molempien mielestä 6-0 ja tässä on nyt hyvä odottaa tulevia leffoja. Uudet 3D-lasitkin alun hämmästelyn jälkeen istuivat yllättävän hyvin silmälasien päälle. Tosin kunnon nelisilminä meillä oli molemmilla omat vaihtorillit matkassa. Näiden mun hipsteruskottavien televisioruutujen päälle kun lasit eivät oikein istu ja miehelläkin vanhat pienemmät lasit istuvat alle paremmin.


 Mun on kyllä pakko myöntää, että itse en juurikaan Thorille hahmona lämpene. Loki on ehdottomasti elokuvan parasta antia ja Tom Hiddleston on aivan mahtava näyttelijä. Muuten yleensä tykkään myös Natalie Portmanista, mutta jotenkin Janellekin kävi samoin kuin Thorille ja paljon mielenkiintoisempia hahmoja löytyi muista tutkimustiimin jäsenistä.
Niin ja pakko se on myöntää, että minä olen kyllä pesunkestävä Marveltyttö. Toki DC:llä on Batman, joka oli ensimmäinen kosketukseni supersankareihin, mutta mitä enemmän aikaa vietän Marvelin parissa, sitä enemmän minä siitä pidän.

Kuvat: Marvel

1 kommentti:

Jätä ihmeessä viestiä!