torstai 19. joulukuuta 2013

Piparkakkutalon nousu ja tuho

Jossain tilapäisessä mielenhäiriössä sain päähäni, että mehän tehdään pojan kanssa piparkakkutalo. Reippaana insinöörinä tulin siihen tulokseen, että tetraedri olisi muotona helpoiten toteuttavissa ja ryhdyimme pojan kanssa sanoista tekoihin.

Tyhjä jogurttipurkki toimi hyvänä rakennustelineenä. Minähän en näppejäni sulalla sokerilla polta vaan kiinnitysmateriaalina käytettiin kaupan koristelumassaa.

Joku tarkempi väittäisi, että ei tuo ihan kulmat mennyt kohdilleen. Itse tyydyn toteamaan, että ainakin minun kodassani toimii ilmanvaihto ja tällaisena homerakentamisen kulta-aikana tulee ymmärtää että rakenteiden pitää saada hengittää.

Jokaisen itseään kunnoitettavan piparkakkuasumuksen pihalla on vahtidinosauruksia. Tosin joku nimeltä mainitsematon keittiöapulainen söi toiselta dinolta hännän ja jalat ennen kuin ne sain kiinnitettyä.

Ja seuraavana aamuna dinosaurukset.

Ja nyt talossa näyttää tältä. Joko meillä on hiiriä tai lapselle iski makeanhimo. Saa nähdä onko pytingistä mitään jäljellä siinä vaiheessa kun mies vuorokauden päästä kotiutuu.

 

2 kommenttia:

  1. Vahtidinot <3 ...mäkin itseasiassa suunnittelin vahtidinoja mutta ne eivät mahtuneet pihalle :D

    C

    VastaaPoista
  2. Anteeks, mutta mä meinaan kuolla täällä nauruun :D Siis ihan sellaiseen hyväntahtoiseen! Ihana :D

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!