perjantai 20. joulukuuta 2013

Yhdeksän päivää yhdessäoloa

Muutama minuutti sitten tehdyn sivupäivityksen myötä miehen lento muuttui Finavian sivuilla laskeutuneeksi eli nyt voidaan aloittaa lähtölaskenta lomaan. Yhdeksän päivää yhdessäoloa. Toivottavasti pysytään terveinä ja saadaan porukalla nauttia joulusta ja sen jälkeisestä pikalomasta Suomenlahden eteläpuolelle. Niin ja ennen kaikkea oltua kotona ihan vain omalla porukalla.

Kissa näyttää jo esimerkkiä niistä moovseista joita itsekin ajattelin vetää viimeistään Tapaninpäivänä. Kissa tosin ei itse niitä pääse todistamaan. Karvakorva jää jatkamaan joululomaan mummin ehtymättömien rapsutus- ja hemmottelupalveluiden ääreen. Ei tuota vanhaa kattia enää tee mieli roudata pariksi päiväksi mihinkään ja kun nuo suvun vanhat rouvat vielä tuntuvat viihtyvän mainiosti keskenään oli helppo tehdä päätös, että kissan joululoma Turussa kestää loppiaiseen.

Kulunut syksy on ollut aikamoista läpsystä vaihtamista ja kesälläkin yhteinen loma kutistui muutamiin päiviin. Nyt sitten yritetään ottaa vahinko kunnialla takaisin. Tämän myötä myös blogi hiljenee viikon joululomalle. Jotain pientä saatan ajastaa tulemaan ensi viikolle, mutta tosiaalta, eiköhän teillä lukijoillakin ole jotain parempaa tekemistä joulunpyhinä. Ja jos et itse keksi niin voin suositella ottamaan mallia omista suunnitelmistani eli syömään hyvin, lukemaan paljon, viihtymään rakkaiden ihmisten seurassa ja varaakaan ohjelmaan vähintään yhden sellaisen päivän, jolloin ei tarvitse vaihtaa koko päivänä pyjamaa mihinkään järkevämpään.

 

1 kommentti:

Jätä ihmeessä viestiä!