maanantai 6. tammikuuta 2014

Oktonauttien paluu

Keskiviikko 22.1. on meidän perheessä odotettu päivä. Silloin alkaa Oktonauttien toisen kauden jaksot Kakkosella. Vihdoinkin, sillä BBC näyttää jo kolmoskautta.

Jaksoja tulee kerran viikossa ja nyt Oktonautit tekevät paluun iltojen Pikku Kakkoseen. Samana päivänä näytetään ainakin Tildaa ja Anton Siilistä.

Paluu on odotettu, mutta uusi lähetysaika aiheuttaa vähän first world problem -tasoisen ongelman. Osana illan Pikku Kakkosta kotitallenteen tekeminen menee aikamoiseksi kikkailuksi kun ohjelmilla ei ole tarkkoja lähetysaikoja ja koskaan ei tiedä mihin väliin juontajat pistävät lauluksi. Niin ja ohjelma ei taida tulla erikseen edes Areenaaan, jotta lapsi saisi sieltä katsoa haluamaansa jakson vaan sielläkin saadaan kelailla. Dogiboksilla toki voi valmistaa kopion ja sitä kautta saada vain pelkkä jakso käyttöön, mutta mobiilikäyttäjänä minua kyllä harmittaa tuo Areenan käytön vaikeutuminen.

Kuvat: Yle

 

3 kommenttia:

  1. Jee jee! Meilläkin on Oktonautteja odotettu. Ennenhän ne on olleet omana ohjelmanaan Areenalla, jospa oisi toivoa nytkin, että ne näkyisivät siellä hiukan pidempään...

    VastaaPoista
  2. Täytyy toivoa, että ne laittaisivat Oktonautit omineen. Nythän nuo ilta-Pikku Kakkoset on vain viikon katseluajalla Areenassa :(

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä!