tiistai 12. toukokuuta 2015

Mutanttikumisaappaat

Kauneus on katsojan silmässä myös kumisaapasostoksilla. Reilu viikko sitten ehdotin lapselle kaupassa uusia kumisaappaita kauniin keväisessä vihreän sävyssä. Lapsen silmät syttyivät loistamaan kumisaappaat nähdessään. Ne ovat kuulemma täydelliset mutantinvihreät. Kevät, hirviöt, potaatti, pottu...

Poika käytti välissä kuukauden verran serkkupojan vanhoja Nokian peruskumppareita, mutta Crocsin kevyisiin saappaisiin tottuneelle ne olivat todella raskaat ja malli oli vähän klonksuva ja lapsi valitti usein päiväkotipäivien jälkeen polvikipuja. Vaihto kevyempään malliin veivät kivut mukanaan joten taidamme jatkossakin suunnata Crocsille saapasostoksille.

Crocsit jakavat todella voimakkaasti mielipiteitä, mutta varsinkin saappaina ne ovat loistavat. Ostimme samalla tarjouksesta myös ensi kesäksi purjehduskengät, jotta lapselle on mökin rantareissuille, jotkut helposti jalkaan sujahtavat kengät. Sovittelimme myös niitä peruscrocseja, mutta lapsen jalka on selvästi väärän kokoinen tänä kesänä malleihin ja kun kerran polvet ovat huonot ei jalkoja tosiaankaan kiusata huonosti istuville klonksuvilla kengillä.

Huonopolvisen lapsen kanssa kenkien ostaminen on muutenkin vähän vaikeaa. Esimerkiksi suurin osa välikausikengistä on aivan liian jäykkiä ja niissä varpaat nouset ylöspäin jolloin lapsella on selvästi jalat kipeänä ja usein juostessa polvi vääntyy kivuliaasti kun polvet ovat jalasta ainoa kunnolla liikkuvat. Nyt lämpimämmillä säillä H&M:n koripallotossut ovat jalalle todella hyvät, mutta teknisempiä välikausi- ja talvikenkiä on vaikeampi löytää. Ensi talvena taidetaan kokeilla talvikenkinäkin Crocseja. Itse ainakin kovasti tykkäsin omistani viime talvena.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä!